Kysymys

Jatkuvat ongelmat yhteydessä Jyväskylässä

  • 11 toukokuu 2013
  • 1 kommentti
  • 865 katselukerrat

Mikä on kun Elisa Viihde ei vain tunnu toimivan täällä Jyväskylässä? Juuri kolme viikkoa sitten reklamoin, ihan vikailmoitukseen asti edettiin. Sain sitten tekstiviestiä että nyt on korjattu ja parannettu alueella. No, niin olikin - kokonaista 3 vkon ajan. Nyt on taas koko viikonloppu buuttailtu laitteita tuloksetta. Yhteysnopeus Saunamittarilla 2M/s, silloin kun yhteyttä sen verran löytyy, että ylipäätään pääsee mittaamaan! Tallenteita pystyy tällä hetkellä katsomaan n. 3 minuuttia kerrallaan, kunnes systeemi jumittaa täysin.

Onko tämä vain lätkäkisoista johtuvaa ruuhkaa/kapasiteettiongelmaa? Kapasiteettiongelmia Elisan päässä veikkaan, koska ongelmat tuntuvat aina ajoittuvan viikonlopuille. Tiedän, ettei ole meidän piuhoissa vika, eikä buuttaamalla tokene. Alkaa kyllä vähitellen olla mitta täynnä Elisan jatkuvia ongelmia.

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Kieltämättä tuo että viikonloppuisin hidastuu vaikuttaa kapasiteettiongelmalta, mutta toisaalta koska alueelle on näinkin äskettäin tehty parannustöitä niin kyllä tästä kannattaisi tehdä uusi häiriöilmoitus.

Modeemi kannattaa kokeilla resetoida sen takaa löytyvästä reset-painikkeesta (valkoisessa tornimallisessa modeemissa painike on modeemin takana olevan USB-portin päältä löytyvä pieni pyöreä reikä) noin 20 sekunnin ajan. Joskus modeemi saattaa olla jostain syystä lievästi jumissa tai käyttää väärää/ruuhkaista taajuutta ja modeemin resetoinnilla voi hyvinkin tulla parannusta toimivuuteen. Resetoinnissa menee yleensä 5min-2h, joten se kannattaa tehdä silloin kun ei välttämättä tarvitse nettiyhteyttä pariin tuntiin.

Laitoin sinulle vähän lisäkysymyksiä yksityisviestillä jos olet jo kokeillut resetointia / resetointi ei auta vikaan mitään, niin voidaan tehdä uusi häiriöilmoitus liittymästäsi. Voit myös jättää häiriöilmoituksen puhelimitse asiakaspalvelun numeron 050 950 500 kautta.

Osallistu keskusteluun