Kysymys

Jatkuvat tallennukset katosivat...yms yms yms

  • 22 lokakuu 2011
  • 0 kommenttia
  • 2382 katselukerrat

  • Kyselyiässä
  • 0 kommenttia
Olemme valkoisen digiboksin "onnellisia" vuokraajia (2.5kk takana). On ollut kiireinen syksy, niin ei olla keretty mitään reklamoida (tai hirveästi palvelua käyttääkään), mutta lähes joka kerta ärsyttää kun boksin avaa (ja avaa ja avaa).

Meillä on samoja ongelmia kuin muillakin: digiboksia pitää buutata ja  aina kun käynnistää boksin niin ikuisesti jatkuva  kanavahaku on käynnissä (pitää aina perua, koska ei vaan etene). Mitkään luvatut ohjelmistopäivitykset eivät vaikuttaisi tulevan, ja ihan kaikki on todella hidasta ja kömpelöä (erityisesti tallenteiden katsominen, ei voi selata taa nopeasti, ja eteenkin pääsee vaan lineaarisesti, ei voi pompata). Mielestäni ohjelmistopäivityksissä piti tulla ominaisuus että voi  numeronäppäimillä ohjata katselun tiettyyn kohtaan (menee aina alkuun oli numero mikä tahansa).

Lisäksi Elisa Viihteen nettikäyttöliittymä on todella hämäävä; tässä juuri ennen matkaa onnistuin "ottamaan pois aktiivisesta käytöstä"  kaikki jatkuvat tallennukset, poistaessani  vanhentuneita jatkuvia tallennuksia. Olisi parempiakin tapoja ottaa pois käytöstä - ja  visualisoida se (harmaannutus etc) . Ja olisivathan kentyiin  liittyvät ohjeistukset paikallaan itse käyttöliittymässä. Lisäksi jos yksittäisen tallennuksen (kuten elokuvan) kohdalta poistaa rastin, niin voisihan käyttöliittymä edes varoittaa (rastin poiston vaikutushan on ihan sama kuin poistolla).

Checkboksit (rasti tai ei) sopivat mielestäni parhaiten lyhyisin listoihin (esim. kun valitaan ohjelmiston ominaisuuksia), mutta ei tällaisiin (mahdollisesti pitkiinkin) sisältölistoihin. Voisi olla vaikka button, jossa tekstiä.

Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun