Kysymys

Kaapelimodeemi toimii vaikka tekninen tuki sanoi ettei onnistu

  • 25 joulukuu 2009
  • 4 kommenttia
  • 3587 katselukerrat

Huoh, eipä tarvitse koko joulua olla ilman nettiyhteyttä. Sain Bewanin tiistaina eikä aatonaattona ollut noussut verkkoon johtojen tuuletuksista reseteistä yms. huolimatta. Teknisessä tuessa/häiriöilmoituspalvelussa sanoivat että modeemi on jossain vaiheessa käynyt verkossa hakemassa elisan oman firmiksen, mutta ottanut sen jälkeen väärän taajuuden käyttöön, eli ainoa vaihtoehto palauttaa se ja kokeilla onneaan uudestaan. Kertoivat että tällä alueella taajuuden pitäisi olla 498 MHz mutta boksin statuksen mukaan yrittää yhteyttä 490Mhz.
Ajattelin, että miten vaikeaa se voi olla ja päätis kokeilla resettiä ja irrottaa antennijohdon juuri silloin kun modeemi hakee taajuutta 490MHz kohdalla ja laittaa sen takaisin ennenkuin 498Mhz menee ohi, toisella yrityksellä onnistuin ja alle viidessätoista minuutissa modeemi on linjalla.
En ehkä laitakaan tätä vehjettä takaisin ensi viikolla kun posti taas kulkee, vaikka tämä oli teknisen tuen ohje.  😎

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

En ehkä laitakaan tätä vehjettä takaisin ensi viikolla kun posti taas kulkee, vaikka tämä oli teknisen tuen ohje.  8)


Jos sinulle tehtiin jo laitevaihdosta tilaus, niin muista perua se sillä muuten uusi postiin lähtevä laite liitetään sopimuksellesi ja vanha modeemi lakkaa toimimasta.
Jep vastasin laitevaihtosähköpostiin, riittääkö se (tuki(at)saunalahti.fi)? Asiakaspalvelu ei ole varmaan ennen maanantaita tavoitettavissa...
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Jep vastasin laitevaihtosähköpostiin, riittääkö se (tuki(at)saunalahti.fi)? Asiakaspalvelu ei ole varmaan ennen maanantaita tavoitettavissa...


Riittää, mutta edellyttää, että kyseinen sähköposti ehditään käsittelemään ennen kuin laitevaihtotilaus on käsitelty. Asiakaspalvelu on seuraavaksi vasta maanantaina auki, mutta peruutuksen voi tehdä myös häiriöilmoituksiimme numerossa 050 960 600, joka on avoinna 24h.
Kiitos tiedosta, taidan varmuuden vuoksi pirauttaa vielä häiriöilmoituksiin.

Osallistu keskusteluun