Vastattu

Kaikkia tallenteita ei voi katsoa mobiililaitteilla

  • 21 kesäkuu 2017
  • 10 kommenttia
  • 1611 katselukerrat

Hei,

Miksei kaikkia omia tallenteita voi katsoa Elisa Viihteen sovelluksella puhelimilla? Osassa tallenteista lukee "Tätä tallennetta ei voi toistaa mobiililaitteilla".
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 21 kesäkuu 2017, 22:35

Vanhempia tallenteita ei voi katsoa mobiililaitteilla silloisen tallennustekniikan vuoksi.
Katso alkuperäinen viesti

10 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Vanhempia tallenteita ei voi katsoa mobiililaitteilla silloisen tallennustekniikan vuoksi.
Käyttäjätaso 1
Ihan noin suoraviivaista se ei ole. Omisssa poistuvissa tallenteissa vanhimmat, 5.6.2010 - 18.2.2012 ovet katsottavissa mobiililaitteella. 8.1.2013 -15.9.2013 tallenteet eivät sen sijaan ole katsottavissa mobiililaitteella kun taas 25.10.2013 jälkeiset tallenteet ovat katsottavissa. Eli itselläni tuo ajanjakso sattuu tuonne 2013 vuoden puolelle...eli onko tallennustekniikkaa muutettu sitten tuossa välillä vuonna 2013?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Olikohan niin, että joskus kesällä 2014 tuli tallenteisiin joku muutos. Sitä myöhemmät ovat kaikki katsottavissa myös mobiililaitteilla.

Osa tuota aikaisemmista tallenteista (ilmeisesti eniten tallennetut?) on jälkeenpäin muutettu niin, että ovat katsottavissa myös mobiililaitteilla, vanhimmat jopa vuodelta 2009.
Minulla ei siis myöskään toimi esimerkiksi tällä viikolla nauhoitetut Foxin Walking Dead jaksot.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hei Eeron, ja tervetuloa palstalle! Kokeilitko jo poistaa sovelluksen ja asentaa sen uudelleen? Jos et saa jaksoja toimimaan, laita yksityisviesti https://elisa.fi/palstatiimi, niin katson tuota tarkemmin. Lisää mukaan asiakasnumerosi, sekä käyttämäsi laite (merkki ja malli), ja tarkka tieto tallenteista jotka eivät toimi.
Uusin Love Island klo 22 jakso ilmoittaa nyt tätä mulla 🙁 Muuten ilmoitusta ei ole tullut pitkään aikaan ja edellisen jakson katsoin normaalisti ja nyt meinasin jatkaa seuraavan jakson katsomista.. Taidan ensin katsoa löytyykö jaksoa netistä ennen kun poistelen sovellusta yms säätämistä.. 😕
Hei,

Tämä samainen viesti ilmestyi tänään joihinkin tallenteisiini Elisa Viihteessä kännykkä-sovellukseen.
Ko viesti näkyy jopa joissakin eilen tallenntetuissa tunnin ohjelmissa. Esim. osa Ylen Kätilömies-sarjaa voi katsoa kännykällä ja osaa ei.
Mistäköhän vika johtuu vai onko Elisa Viihteen palveluihin tullut jokin muutos? Poistin sovelluksen ja latasin sen uudelleen ilman onnea.
ongelma korjaantui yön aikana. Eli nyt taas ok katsoa mobiililaitteella. Ohjelmat oli äänitetty normi Ylen puolelta.
Minulle tuli yhteen ohjelmaan ilmoitus,että tallennetta ei voi katsoa mobiililaitteella. Muut sarjan jaksot pystyy katsomaan. Mitä pitäisi tehdä?
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Kyse on siitä että kyseinen tallenne on tallentunut meidän järjestelmään väärässä formaatissa, jolloin ne on katsottavissa ainoastaan digiboksilla 😞 Jos kyseessä on tärkeä ohjelma eikä sitä ole nähtävissä missään suoratoistopalvelussa kuten Areenassa tai Katsomossa, voidaan kyllä kysyä saataisiinko kyseistä tallennetta korjattua 🙂

Osallistu keskusteluun