Kysymys

Kaistanopeuden minimivaatimukset

  • 12 tammikuu 2010
  • 1 kommentti
  • 933 katselukerrat

Minun Viihdeliittymä on toiminut täysin ongemitta valmiiden tallenteiden ja 39 t backuppien suhteen. Vain IPTV:n suorat kanavat kuten DW pätkivät ajoittain. Tuleekin mieleen että vika ei voi olla omassa kodin ja keskuksen välisessä nopeusongelmasta vaan yleisemmästä kaistan kuormittumisesta??!! Kiinnostaa myöskin tietää mikä on minimi kaistanopeus ongelmattoman HD lähetyksen / videoelokuvan katselemiseksi; riittääkö esim 8.2 megan kättelynopeus??
Haluaisin ladata myös muutamia Omia Tallenteita omalle koneelleni, miten se tapahtuu?? Mitä lisäohjelmistoa hommaan tarvitaan? Ja onnistuisiko se myös MAC-ohjelistolla?? Tallenteitahan voi katsella esim omalla läppärillä, mutta haluaisin muutamista jutuista ihan oikean kopion omalle koneelle.  Elisan ohjeissa ei juuri Applen koneita näytetä huomioitavan!javascript:replaceText('%208)',%20document.forms.postmodify.message);

1 kommentti

Ongelma on juuri keskuksen (dslamin) ja modeemin välissä. dslamiin tulee vain yksi "lähetys" vaikka kaikki tilaajat katsoisivat samaan kanavaa.

IPTV voi pätkiä vaikka modeemi kättelisi täydellä nopeudella. ADSL-tekniikka vain pudottelee paketteja joskus.

Osallistu keskusteluun