Vastattu

Kanava 23 MTV3 HD antenniverkossa ei näy Elisa Viihteessä

  • 22 tammikuu 2018
  • 6 kommenttia
  • 10803 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Hei, miksi kanavalle 23, jossa pitäisi näkyä MTV3 HD, tulee ilmoitus, että salattu ohjelma? Kanavilta 21 ja 22 näkyvät YLE TV1 HD ja YLE TV2 HD. Katselen MTV3 HD -kanavaa kanavapaikalta 503, mutta ihmettelen tätä salausta. Osaisiko joku kertoa syyn? Asun antennitaloudessa ja digiboxini on Netgem 7800
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi mikalin 23 tammikuu 2018, 07:21

Mtv3 hd näkyy paikalla23 vain kaapeli-tv verkossa.
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Mtv3 hd näkyy paikalla23 vain kaapeli-tv verkossa.
Käyttäjätaso 7
Mtv3 hd näkyy paikalla23 vain kaapeli-tv verkossa.

Kyllä se MTV3 HD näkyy kanavapaikalla 23 myös antenniverkossa , mutta vaatii VHF-antennin ja DNA:n katselukortin. Siis ei voi katsella Elisan digiboksilla , kun siinä ei ole korttipaikkaa , mutta telkkarilla pitäisi onnistua.

https://www.dna.fi/documents/753910/853492/Antenni-TV-kanavakartta.pdf
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Elisa Viihteessä tuo MTV3 HD on toteutettu IPTV-kanavana paikalla 503. Yllä myös tarkennusta, miksi se ei näy antenniverkossa paikalla 23 Elisa Viihteessä.
Käyttäjätaso 3
Kiitos vastauksista!
Ihmetellyt jo pidempään MTV3 kanavan erikoista rahastusta HD kanavan suhteen antenniverkossa. HD kanava on maksullinen antenniverkossa ja vaatii kortin hankkimista ja sopimuksen tekemistä DNA kanssa. Lisäksi pitää hankkia muutaman kympin VHF antenni ja suunnata se suuntaan missä DNA lähetin on. Ilmaiseksi näkyy antenniverkossa Digitan lähettimeltä UHF taajuudella HD tasolla YLE1HD,YLE2HD, Teema&FemHD, sekä vielä TV5HD.Kanavat on helppo järjestellä television kanavavalikossa haluamalleen kaukosäätimen numeron kohdalle. HD kuvalla on niin suuri ero SD-tasoon, ettei MTV3 kanavaa tule enää juurikaan katsottua. Milloin MTV taipuu ja vapauttaa HD kanavan antenniverkossa kaikkien saataville, kuten muut yleisemmät kanavat jo ovat?
Käyttäjätaso 7
Milloin MTV taipuu ja vapauttaa HD kanavan antenniverkossa kaikkien saataville, kuten muut yleisemmät kanavat jo ovat?
Hmmmm...

MTV3 HD on nykyään ilmainen kanava. Se ettei se näy ilmaiseksi antenniverkossa ei ole maikkarista kiinni , vaan DNA:sta. He lisäävät siihen salauksen ja kanava näkyy , kun maksaa DNA:n korttimaksun. Itse kanavasta ei tarvitse maksaa mitään.

PS. Tosin Elisan digiboksilla ei sitä MTV3 HD:ta saa näkymään millään kanavapaikalla 23 , koska boksissa ei ole korttipaikkaa , mutta näkyyhän se IPTV:nä kanavapaikalla 503.

Osallistu keskusteluun