Vastattu

"Kanavaa ei voida näyttää"

  • 22 lokakuu 2017
  • 20 kommenttia
  • 2079 katselukerrat

Mistä voi johtua ettei pysty katsomaan jotain kanavaa ja alareunassa lukee "kanavaa ei voida näyttää"?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi eBin 24 lokakuu 2017, 14:59

Peruskanavien näkyminen IPTV:n yli muualla kuin tietyillä rajatuilla alueilla on vika, jota olemme pyrkineet korjaamaan. Siksi joillain pimeni Nelonen ja Subi, kun olivat onnistuneet virittämään ne IPTV:n yli, ja bugi saatiin poistettua. Se on ominaisuus jota ei ole kunnolla testattu, eikä sen ole (vielä) tarkoitus olla tuotannossa. Tiedotamme heti jos ja kun on mahdollista katsoa kaikkia kanavia IPTV:n yli Viihteen digiboksilla, asiassa ei ole kyse pelkästään teknisistä haasteista, vaan siihen liittyy myös sopimusteknisiä seikkoja eri tahojen kanssa.Henksille, jos asut alueella jossa näiden tulisi toimia IPTV:n yli (lähinnä Pohjanmaalla) ja Viihde on sinulle myyty palveluna jolla katsotaan peruskanavia netin yli, laita meille yksityisviesti tästä: https://elisa.fi/palstatiimi, niin katsotaan onko kyseessä vika, vai asutko vain alueella jossa tuon ei ole tarkoituskaan toimia.
Katso alkuperäinen viesti

20 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Hei, kertoisitko esimerkin millä kanavalla näin käy?
Eilen esimerkiksi nelonen ei näkynyt koko iltana. Muut kanavat näkyivät. Nelosta pystyin katsomaan, kun laitoin ohjelman tallentumaan ja katsoin sitä kautta samaan aikaan kun ohjelma tuli tvstä. 😮
Meillä ensin lakkasi nelonen ja subi toimimasta juurikin kuvailemallasi tavalla. Buuttailujen yms jälkeen lakkasi kaikki kotimaankanavat toimimasta. Kanavapaikoilla 500+ olevat näkyy.

Asiakaspalvelusta todettiin että sori nyt ei niiden kanavien pidäkään näkyä(?!). Vaikka puolentoista vuotta on kyllä näkyneet normaalisti.

Siksihän tämä koko iptv boksi on hommattu kun antennia ei ole. Telkkari tulee adsl:n kautta. Netti ja tallenteet ja areenat ja netfliksit toimii normaalisti.

Puuh.
Joo kaikki muut toimii mullakin normaalisti. En ollut edes tajunnut noista +500 kanavapaikoista kokeilla! Kiitos tästä vinkistä! 🙂
Eipä löydy 4:sta 500+ kanavapaikoilla, eikä näy!
Kertokaahan miten saitte kanavat näkymään, jos/kun joskus onnistutte.

Toi aspan kommentti että "käytä antennia" pöyristyttää vieläkin.
Koitin naapurin samanlaisella boksilla ja on toimimatta aivan samalla tavalla on sekin. Tosiaan kanavia saa katsottua laittamalla ne tallennukseen ja sieltä sitten. Ei aivan vimpanpäälle viritys sekään.
Meillä kanssa lakkasi Nelonen näkymästä ja tulee vain "Kanavaa ei voida näyttää". Muut kanavat toimivat kuten ennenkin. Ja Nelosta ei millään +500 -kanavapaikalla ole.
Onneksi Telia on aivan yhtä selän-ja-reisien-välistä joten omistankin molempien kuppausfirmojen osakkeita. Asiakaspalvelijat eivät osaa ratkaista mitään oikeita ongelmia eivätkä tiedä mistään mitään. Asiakkaille ei kerrota mitään.

EDIT // Siistitty kieltä
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +4
Nilllä 500+ kanavilla ei ole nelosta sopimusteknisistä syistä.
Mikäli on tullut ilman antennijohtoa vahingossa multicastina neloskanava näiden muutamien poikkeusalueiden ulkopuolella niin jatkossa sitten antennijohdolla.
Nilllä 500+ kanavilla ei ole nelosta sopimusteknisistä syistä.
Mikäli on tullut ilman antennijohtoa vahingossa multicastina neloskanava näiden muutamien poikkeusalueiden ulkopuolella niin jatkossa sitten antennijohdolla.


Siis mitä lämpimän paikan ruuan sulatuksen lopputuotetta?

EDIT // Siistitty kieltä
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Nilllä 500+ kanavilla ei ole nelosta sopimusteknisistä syistä.
Mikäli on tullut ilman antennijohtoa vahingossa multicastina neloskanava näiden muutamien poikkeusalueiden ulkopuolella niin jatkossa sitten antennijohdolla.


Siis mitä lämpimän paikan ruuan sulatuksen lopputuotetta?


Nelonen ei ole normaalisti iptv-jakelussa, eli 500+ kanavilla, mutta sitä kuitenkin jaellaan multicastinä eräillä poikkeusalueilla joissa ei ole antenniverkkoja välttämättä taloissa lainkaan. Tavallinen kuolevainen tuota joutuu katsomaan normaalina antennikanavana kaikkialla muualla.
Eli- Elisa Viide ei pysty näyttämään peruskanavia!

Hmm....
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Eli- Elisa Viide ei pysty näyttämään peruskanavia!

Hmm....


Pystyy näyttämään, no probleemos.
Sun pitää vain se tv-antennikaapeli kiinnittää digiboksin persiiseen, jos et asu noilla erikoisalueilla, jossa koko tv-tarjonta perustuu iptv:hen.
Tv toimii aivan samalla tavalla, eli antennin vaatii, muuten ei näytä mitään normikanavia.
Ja siis nelonen ja 500+ kanavat nyt ei ollut tän jutun pointti. Se ei siellä ole eikä ole koskaan ollut ja se siiitä. Lopettakaa siitä inttäminen.

Pointti oli se että ois kiva että iptv kanavat toimisivat normaalisti kuten tähänkin asti. Meillä ei toimi niistä mikään. Joillakin täällä ei toimi se prkl nelonen.

Ilmeisesti kuitenkin kaikilla on toiminut kaikki ihan normaalisti.

Jos haluaisin katsella antennilla telkkaria niin kytkisin antennipiuhan telkkariin ja katselisin antennilla telkkaria kuten naapurin mummokin tekee. Nyt ei kuitenkaan ole siitä kyse vaan pitäisi saada tämä internettiin perustuva iptv himmeli toimimaan niinkuin se ennenkin toimi. Se ei ole elisa viihteen peruskanavien näyttämistä jos niitä katsellaan antenniverkosta.

Kyllähän tämä sen reilun vuoden toimikin epäilyttävän hyvin.

prkl.
No selvisipä sekin. Elisa ei pysty näyttämään peruskanavia iptv:nä vaan pitää katsella mummomallin kattoharavalla. Poislukien jotain pohjanmaan ja karjalan alueita, siellä iptv toimii.

Ja se että se on alusta asti toiminut on vain hassujen sattumien summaa ja inhimillisiä, mutta onnekkaita, virheitä. Laitteen ei siis kuuluisikaan toimia ;)

Tosiaan jos noi kanavat sattuu toimimaan niin se lienee hyvää säkää ja jos ei toimi niin niitä voi katsella laittamalla nauhoitukseen ja katsoa sit sitä mukaa kun se nauhotus etenee. Tässähän voi sit lisäfeaturena kivasti kelailla edes takasin jossain määrin.

Taitaa nyt kuitenkin mennä elisan purkki serripönttöön.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Peruskanavien näkyminen IPTV:n yli muualla kuin tietyillä rajatuilla alueilla on vika, jota olemme pyrkineet korjaamaan. Siksi joillain pimeni Nelonen ja Subi, kun olivat onnistuneet virittämään ne IPTV:n yli, ja bugi saatiin poistettua. Se on ominaisuus jota ei ole kunnolla testattu, eikä sen ole (vielä) tarkoitus olla tuotannossa. Tiedotamme heti jos ja kun on mahdollista katsoa kaikkia kanavia IPTV:n yli Viihteen digiboksilla, asiassa ei ole kyse pelkästään teknisistä haasteista, vaan siihen liittyy myös sopimusteknisiä seikkoja eri tahojen kanssa.

Henksille, jos asut alueella jossa näiden tulisi toimia IPTV:n yli (lähinnä Pohjanmaalla) ja Viihde on sinulle myyty palveluna jolla katsotaan peruskanavia netin yli, laita meille yksityisviesti tästä: https://elisa.fi/palstatiimi, niin katsotaan onko kyseessä vika, vai asutko vain alueella jossa tuon ei ole tarkoituskaan toimia.
Niinpä- luulin ostaneeni ip-TV:n, tarkoitukseni oli muun muuassa päästä antennikaapelin vedosta uuteen viihdekeskukseni sijaintiin. Mielestäni kaikki peruskanavatkin tulisi näkyä iptvn kautta.
Tämähän se jutun epärehelliyys juuri onkin. Elisa Viihteen myyjä antaa ymmärtää, että kaikki peruskanavat näkyy iptv yli eikä niihin enää antennia tarvita. näinkin ison firman johdon kannattaisi ohjeistaa myyjiään, että tekisivät ostajalle selväksi, että peruskanavat pitää ottaakin antennin kautta.
Ainaki mulla näkyy hyvin nuo peruskanavat Uudellamaalla N7700 boksilla IPTV:tä pitkin Nelosta ja subia myöden. Mitä viimeksi testasin, niin ainakaan silloin ei näkyny vaan boksi ilmoitti, ettei kanavaa ei voida näyttää.

Osallistu keskusteluun