Kysymys

Kanavat pätkivät ja eurosport kadonnut

 • 13 elokuu 2015
 • 6 kommenttia
 • 1058 katselukerrat

Hei, mikähän mahtaa olla vikana. Meillä on Elisaviihde + ADSL. Toimi hyvin monta vuotta, nyt vähän aikaa sitten alkoivat kanavat pikselöityä ja pätkiä niin pahasti ettei niitä voi Elisaviihteen kautta katsoa. Vielä viime viikolla sentään Eurosport ja National Geographic näkyivät. Pätkimisen vuoksi teimme kanavahaun uudestaan ja nyt sen jälkeen pikselöinti on entisellään mutta Eurosport ei näy ja National Geographicista pelkät tekstit. Tallenteet näkyvät ongelmitta. TV:n digivirittimen kautta kanavat näkyvät paremmin. Tällaisenaan teeveetä ei voi katsoa ollenkaan. Apuja?

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • ? huomenta, oletko ehtinyt tehdä nopeustestiä linjalle (http://elisa.fi/nopeustesti)? Yritin tuossa mittailla linjaa, mutta juuri nyt en saanut tuloksia. Oletko miten tavoiteltavissa? Voisin soitta sinulle päin, niin ei tarvitse viestitellä ees taas 🙂
 • Speedtest antaa aika vakiota alavirtaan >13megaa. Mutta Eurosport ja NatGee rupesivat iltasella toimimaan. Ja tavoittaa suht koht hyvin milloin vaan.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Soittelinkin tästä, nettipuolella tosiaan näyttäisi olevan jonkinasteista ongelmaa. Testataan vielä tuo antennikaapelin vaihto peruskanavien kohdalla, jotta voidaan rajata vikaa vikailmoitusta varten : )
  Antennikaapeli paljastui noitten haravakanavien ongelmalähteeksi.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Ok, sitten sisällytetään vikailmoitukseen ainoastaan nettipuoli. Asentaja soittaa, jos hänen täytyy käydä paikan päällä. Muutoin saat kuittauksen SMS-viestillä, kun asia on ok (luultavasti huomenna).

  EDIT: Modeemille asti näyttäisi tulevan hyvin nopeutta (18M), joten vaihdetaan ensin laite. Jos pätkiminen jatkuu, palataan ja tehdään vikailmoitus. Uusi modeemi tulee postissa.
  Ok, kiitti.

  Osallistu keskusteluun