Kanavien järjestyksen muuttaminen

  • 28 joulukuu 2016
  • 14 kommenttia
  • 1538 katselukerrat

Viihteen päivityksen jälkeen en ole saanut laittamaani kanavajärjesystä pysymään. Seuraavana päivänä ilmaiset kanavat ovat palautuneet virityksen mukaisille paikilleen. Kaikki maksukanavat ovat kateissa. Alkuperäisen kanavalistan voi saada näkyviin. Tällöin myös maksukanavat näkyvät.

Olen tehnyt kanavien järjestyksen muuttamisen useita kertoja. Ennen Viihteen ohjelmiston päivitystä kaikki oli ok.
Onko muuten kanavien järjestelystä muuta ohjetta kuin tuo: Suosikkikanavat järjestykseen .....
Tuntuu jotenkin, että järjestelyn lopettmisen jälkeen tulisi tehdä jokin vahvistaminen ?

14 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Ei tarvitse mitenkään tallentaa kanavien siirtoa erikseen.
Uusimmassa firmiksessä on bugi joka jossain tapauksissa hukkaa/palauttaa kanavia omalle paikalleen, itsellä muutaman kerran myös hävinnyt maksukanavia ja ainakin YLEHD-kanavat palautuneet omille paikoille, mutta nyt on tainnut kuukauden pysyä kaikki ihan oikein.
Bugi on selvityksessä ja tarkoittanee uutta firmisrumbaa lähiaikoina.
Samanlaiset ongelmat on minulla ollut ohjelmistopäivityksestä lähtien. Onko Elisan asiantuntijat kommentoineet mitenkään tilannetta ? Minulle myytiin niin "helppokäyttöinen" käyttöliittymä ja pikainen tuki.
Käyttäjätaso 2
Tämähän oli tiedossa jo tuolla betapuolella. Silloin minulle vastattiin näin: "Koska kyseessä on kokeiluvaiheen sovelluksia emme voi taata, etteikö ongelmia voi esiintyä. Pyrimme seuraamaan toimivuutta aktiivisesti ja jos on ongelmia pyrimme palauttamaan toimivan version kaikille beta-ryhmäläisille". Ilmeisesti asia ei ole vielä korjaantunut koska sama bugi on muillakin.

Itse kyllä keksin ratkaisun että kanavat ei katoa.
Mikä on tuo sinun ratkaisusi ? Voiko sen tehdä koodaamatta ? Vai onko se samanlainen mitä minä mietin. Ei tämä käyttöliittymä ja viiihteen useat muut toimintähäiriöt enää vastaa sitä mitä minulle luvattiin. Alkaa olla mitta tynnä. Pitää katsoa löytyykö ratkaisu muualta.
Kuukauden sisään 10 kertaa jo kanavat pitänyt järjestää ja tuosta mustasta jätelootasta pitää vielä maksaa. Ei ainakaan minun hermot riitä jatkuvaan järjestää kanavia kun se on vielä tehty niin hankalaksikin. Kaikkea sitä iletään ihmisille kaupatakkin
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Habatus: Kerro toki jos olet keksinyt tähän ratkaisun!

Muuttuvan kanavajärjestyksen ongelma on meidän tekniikan tiedossa ja siihen etsitään par aikaa ratkaisua laitevalmistajan kanssa 🙂
Hei. En tiedä liittyykö tähän mutta ns. Bonuskanava on hukassa. Eikä löydy muutaman kanavahaun jälkeenkään. Antennissa pitäis kai olla paikalla 510. Ko. paikkaa ei listalta löydy, hyppää paikalta 69 suoraan paikalle 511
Käyttäjätaso 2
Minä saan pysymään kanavat paikoillaan kun sammutan laitteen vetämällä sähkötöpselin irti seinästä. Ja kun laittaa töpselin kiinni niin se kyllä kestää pidempään aueta kun koko viihde aukeaa alusta lähtien uudestaan, mutta kanavat ovat oikeilla paikoilla.
Jos sammutan kaukosäätimestä varmasti kanavat on muuttaneet paikkaansa sen jälkeen.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
Habatus Hyvin ajateltu. Kiitos tästä :)


vesku61 Näkyvätkö muuta IPTV kanavat normaalisti? Ainut kanavalistasta uupuva kanava 510? Käytäkö Elisa Viihteessä Pacen vai Netgemin digiboksia? http://elisa.to/2dICjIr
Bonuskanavan paikka: 510, poikkeuksena Pace + Kaapelinetti combossa kanavapaikka: 30
Moi Kaikki muut IPTV kanavat näkyy , ainoastaan 510 ei löydy. On kyllä muistaakseni näkynyt joskus. Oisko hävinnyt samaan aikaan kun TLC kanava haettiin. Boxi on Netgem. Kokeilin myös kanavapaikkaa 30 mutta sitäkään ei ole.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki +1
vesku61: Laittaisitko meille yksityisviestiä niin tutkitaan asiaa lisää tarkemmilla asiakastiedoilla? http://elisa.fi/palstatiimi 🙂
ei näköjään ole tilanne muuttunut miksikään. Tuossa päivänä jonain tein suuren urakan ja järjestin kanavat mieleiseksini ja nyt muutama päivä myöhemmin osa kanavista on palautunut entisille paikoilleen ja osa ei. Esim kanavalisa näyttää paikalla 21 Yle TV 1 HD kanavaa mutta siellä näkyi silti sinne muutama päivä aiemmin siirtämäni discovery channel. Sitten taas siirsin eurosportin kanavat paikoille 7 ja 8 ja nyt niillä näkyi jottain liv yms sellaista ja niitä eurosportin kanavia ei löytynyt enää mistään, ei siis edes niiltä alkuperäisiltä paikoilta 525 ja 590. Ei auttanut muuta kuin palauttaa kaikki omille paikoilleen.
Kysymys siis kuuluu. Onko tämä bugi koskaan korjautumassa kun ei näköjään vuoteen ole tapahtunut mitään???
On kyllä melkoista naurista kun ei viitsitä tiedossa olevaa bugia korjata VUODESSA. Joka toinen päivä saa olla noita kanavia olla perunoimassa.

Edit // Kiroilu
Täällä samoja ongelmia, jatkunut jo LIIAN PITKÄÄN!!!!

Osallistu keskusteluun