Kysymys

Kapasiteetti ongelma Espoo Latokaski/Kukkumäki

  • 29 lokakuu 2012
  • 1 kommentti
  • 687 katselukerrat

Elisa myy uusia liittymiä kovaa vauhtia, mutta verkkoon ei panosteta yhtään.

Ongelmat alkoivat jo tämän vuoden tammikuussa kun iltaisella ei pystynyt enää HD tallenteita katsomaan klo 18 jälkeen. Nyt tilanne mennyt siihen että edes SD tason tallenteita ei illalla pysty katsomaan. Liittymänä 100/5 kaapeli viihde Espoon Latokasi/Kukkumäki akselilla.

Vikailmoitukset on nyt suljettu asiasta syyllä: Alueella kapasiteetti ongelmaa kaapelissa. Asiasta ilmoitettu verkkosuunnittelijalle. Kestää kuulemma KUUKAUSIA jotta asialle tehdään jotain eikä mitään aikataulua anneta. Tässäkin asiassa asiakkaan pitää vain itse kysellä miten asia etenee eikä siihen saa vastausta kuitenkaan muuta kuin että kestää kuukausia.

Muuten tuo elisa viihde olisi täydellinen omaan käyttöön, mutta nyt kun se toimii vain klo 6.00 aamulla niin ei siitä iloa ole.

Asiakaspalvelusta tuli aluksi  vain viestiä että mitään aihetta korvauksiin ei ole vaikka ongelma ollut voimassa jo vuoden alusta. Nyt sitten saatiin jollekkin paremmin tietävälle hessulle keikkaa eteenpäin jolloin ilmoitettiin tuo verkkosuunnittelijalle on kerrottu uutisia että jotain tartteis tehdä.

Nyt luvattiin 2kk hyvitys laskuissa TAI vaihto ADSL liittymään.

Miksi ei  tarjota hyvitystä ja vaihtoa tuohon ADSL liittymään. Nyt annettiin vain vaihtoehto joko tai. Mitäs kun otan 2 ilmaista kuukautta ja tämän ajan sekä sen jälkeen yhteys toimii vain 4% nopeudella siitä mitä pitäisi?

Asiakaspalvelun kanssa asiasta keskustelu on ihan turhaa, kun ei ne voi asialle tehdä mitään. Hyvityksien eteen joutuu tekemään monta tuntia töitä ja ei aina jaksaisi valittaa yksinkertaisista asioista mitkä firma voisi hoitaa kunnialla eikä hangata joka asiassa vastaan.

TV:ssä kyllä mainokset pyörii kuinka kätevä ja toimiva tuo viihde on. Eiköhän nuokin rahat pitäisi pistää parannuksiin eikä mainostoimistojen taskuun ja uusien asiakkaiden haalimiseen.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

1 kommentti

samalla alueella ja aivan samat ongelmat!

Näiden lisäksi alkanut kaapelimodeemin nettiyhteys tippumaan kokonaan 2-3 viikkoa sitten.Yhteys on useamman kerran päivässä alhaalla ja modeemia joutuu buuttailemaan urakalla.

Useamman kerran soittelin tästä tekniseen tukeen ja kuulemma jotain kohinaa verkossa, josta on aina kuitattu että vika olisi korjattuna.... mutta ei vaan ole!

Eli HD tallenteita eikä oikein normaalikanavienkaan tallenteita pysty katsomaan kapasiteettiongelmien takia ja nyt ei pysty edes netissä pyöriä kun "kohiseva" yhteys katkeilee koko ajan.

Nytkin näyttää taas "kohinaa" olevan koko päivän ja tätäkin kirjoittelen nyt Soneran 3G yhteydellä, joka ainakin toimii...