Kysymys

Kellojen siirtäminen

  • 6 lokakuu 2014
  • 0 kommenttia
  • 653 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Planetaarisista ilmiöstä sekä suomalaisen lypsytalouden aikaisista perinteistä johtuen kellojamme taas siirretään 26.10.2014 talviaikaan.

Nohevimmat meistä ovat oppineet sen nyrkkisäännön, että kelloa siirretään aina kesää kohti; eli taaksepäin jos kesä on jo takana (=talviaikaan siirtyminen) ja vastaavasti eteenpäin jos kesä on just sillään edessäpäin (= kesäaikaan siirtyminen).

Juhlapyhät.fi sivulla on tällainen maininta:

"Nykyajan digitaaliset laitteet siirtävät pääsääntöisesti itse itsensä yön aikana vastaamaan uutta aikaa, mutta asia kannattanee varmistaa aamusella."

Niinpä kannattanee. Juhlapyhä-sivuston hengessä me täällä Palstalla rukoilemme jumalallista väliintuloa siihen, että ihan vaan yksi "aamunen" tällä kertaa riittäisi... Mikään muu kun tuskin auttaa, paitsi seuraava:

Penaalin aivan terävin kärki on nimittäin kädet nyrkissä oppinut senkin, että ns. kestävät ratkaisut Elisan EPG-ongelmien ratkaisemiseksi ovat vielä koeponnistamatta (vrt. raudankovaa keskustelua aiheesta jo vuodesta 2011) joten edellisen keskustelun rohkaisemina mielisarjojen tallennuspäivinä kannattaa tallentaa kaikki ohjelmat varmuuden vuoksi.

20 päivää aikaa. Tiedoksi vain. Vikahan ei ole lainkaan Elisassa. Matoja ja piruja, sanois PMMP.

Keskustelussa ei ole vielä kommentteja.

Vastaa ensimmäisenä!

Osallistu keskusteluun