Kysymys

Kerrankin positiivista palautetta

  • 6 heinäkuu 2010
  • 2 kommenttia
  • 1070 katselukerrat

On se kyllä varmasti haikeaa Elisan koodaajien ynnä muun henkilökunnan lukea tätä palstaa, ne ainoat positiiviset palauteketjut huomasin viimeisen sivun perukoilla.

Omat kokemukset Elisa Viihteestä ovat erinomaiset. Sopimus on ollut voimassa jo nelisen kuukautta ja hyvin on pelittänyt. Alussa oli päivän verran säätöä kaapeleiden kanssa mutta sekin johtui siitä että muinainen radiosetti oli radioantenniverkossa tai vastaavassa kiinni, mikä haittasi yhteyttä. Ongelma ratkesi nappaamalla tämän kaapeli irti ja bam, Viihde lähti pelittämään.

On kyllä aika kokemus siirtyä 2mb ADSL-yhteydestä 100mb kaapeliin, etenkin kun Viihde on vain neljä euroa kalliimpi 😃 ADSLn hinta taisi johtua talojen muinaisista puhelinkaapeleista.

Vaikka download ei ole ikinä käynyt siinä luvatussa 100mb rimassa en valita. Kyllä sillä 60-80mb yhteydellä pötkii pitkälle, etenkin kun suuri osa ulkomaiden servereistä syöttää maksimissa 10mb yhteyksillä eillei alemmilla (esim. sen kerran kun latasin Asuksen emon ajureita serveri puski uskomattomalla 100 kb/s nopeudella dataa). Upload on aina siinä luvatun 5mb paikkeilla.

Ainoa asia mikä on tuottanut lievää nakerrusta on portinohjauksen puuttuminen, mutta sekin on kuulemma tulossa ainakin ennen vuodenvaihdetta.

Ei muuta kuin kiitos Elisalle hyvästä palvelusta, toivottavasti se tulee jatkumaan pitkään.

2 kommenttia

Tämä ei liity asiaan  mitenkään mutta ole tyytyväinen että edes pääsit ASUSin sivuille, yleensä ne on jossain kadoksissa  😉
Käyttäjätaso 5
Yleensä negatiivisiin palautteisiin on ihan hyvä syy. Jos markkinoidaan täysillä keskeneräistä palvelua harhaanjohtavin painotuksin, jonka käyttömukavuus on nolla, niin mitä voi odottaa. Kyllä tässä asiakkaankin vetää ihan haikeaksi kun netti katkeilee ja palveluita huononnetaan ja samaa aikaan Samuli irvailee televisiossa..

Osallistu keskusteluun