Kesäaikaan siirtyminen ja Subin tallenteet

  • 29 lokakuu 2017
  • 3 kommenttia
  • 524 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki
Grimm-jaksosta ei tullut tallennuksiin mitään ja Supernaturalista kaksi tallennusta, jotka sisälsivät pelkkiä kanavan mainoksia. Molemmat sarjat olivat siis ajastetut tallentamaan.

Näitä ei naköjään myöskään Katsomosta löydy, voisi ehkä nämä jaksot sinne laittaa?

3 kommenttia

Taitaa olla taas Subin temppuiluja, kuten Extant-sarjan S2E13- eli kakkoskauden vikan jakson näyttämättä jättäminen. Kanavan on syytä uusia viimeyön Grimm S4E20 ja Supernatural S10E19 -jaksot.
Uusintoja tulee koko ajan mutta kanavan hölmöilyn takia ei uusita mitään. Ylekin hoitaa tällaisten ongelmien uusinnat paremmin. 😠
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Molemmat saa kätevästi ladattua joltakin torrent sivustolta. Uusintoja ette tule näkemään, saatika näitä sarjoja katsomossa. Esitysoikeudet eivät sellaista salli. Toki lataaminen netistä on laitonta, mutta tällaisessa tapauksessa oikeutettua. Kannattaa kuitenkin hoitaa lataaminen jonkin vpn-palvelun avulla.
Esitysoikeuksien pitäisi sallia esittää sarjojen jaksot koska esittävä yhtiö on maksanut oikeuksista. Nyt esittävä yhtiö (MTV) ei ole esittänyt kyseisiä jaksoja joiden esitysoikeudesta on maksanut. Näin siis ainakin Elisa Viihteen osalta. Maksan käsittääkseni tekijänoikeusmaksuja osana Elisa Viihteen palvelumaksua, joten tässä on vedätetty sekä tv-yhtiötä, palveluntarjoajaa ja maksavaa asiakasta.
Maksan palvelusta johon kuuluu suomenkielinen tekstitys ja Sub-kanavan kautta vielä siedettävä HD-kuvanlaatu. Syyllistä tuskin löytyy mutta loppukäyttäjä on aina se joka kärsii.

Osallistu keskusteluun