Vastattu

Kirjautuminen Elisa Viihteen appiin androidilla ei onnistu

 • 7 maaliskuu 2014
 • 47 kommenttia
 • 62936 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

47 kommenttia

Kaikki nämä toiminpiteet tehty, edelleenkään ei toimi???
Uusi softa asennettu edellä mainittuja toimenpiteitä kokeilen, ei apua. Sanoisinko että hassu tilanne??
Vihdoin toimii!! Mitähän kummallisuuksia löytyi?
Itselläni on sama ongelma kuin edellisillä. Ostin juuri Samsung Galaxy Tab3 wifin enkä pääse kirjautumaan sillä Elisa Viihde sovellukseen. Tunnukset on varmasti syötetty oikein, tehty välimuistin tyhjennykset, asennuksen poisto, salasanan vaihto online.elisaviihde.fi-kautta. 

Ohjelma herjaa väärää salasanaa/tunnusta jos ne on väärin, mutta oikein laitettuna se jää vain lataamaan eikä koskaan kirjaudu sisään.
Hei!

Myös ongelma: Latasin Elisa Viihteen Samsung Galaxy Note 10.1 -laitteeseen ja yritin kirjautumista:

Tulos:

Kirjautuminen epäonnistui

Tarkasta tunnus ja/tai salasana

Kaikki on laitettu juuri niin kuin saapuneessa Tervetuloa Elisa Viihde -asiakkaaksi kirjeessä kerrotaan. Alku innostus Elisa Viihteen kokeiluun tietokoneella, tabletilla ja puhelimella häipyi kirjausuongelmien vuoksi äkkiä. 

Eikö toimikaan ko. tabletissa? Tietokoneella pystyi tallentamaan ja katsomaankin. Ainakin näin ensimmäisellä kerralla. ;)

Illalla poistin ja asensin uudestaan Elisa Viihde appsin ja käynnistin tabletin uudestaan -> ei suostu kirjautumaan

Poistin asetuksista tiedot ja tyhjensin RAM-muistin ja datan sovelluksesta -> ei suostu kirjautumaan.

Turhauttavaa että PPO:n myynnistä johtuvat muutokset aiheuttavat turhaa päänvaivaa. Mietinnässä on että ehkä pärjäämme sittenkin ilman, mutta katsotaan nyt vielä tämä viikko jospa saisi hyvät vinkit tuon tabletin sovellukseen kirjautumiseen. 🙂
Käyttäjätaso 3
Kyllä tuollakin tabletilla pitäisi pystyä käyttämään. Olitko jo kokeillut noita aiemmin mainittuja ohjeita, että vaihtaisit salasanan online.elisaviihde.fi kautta? Mikäli kyseiseltä sivulta salasanaa vaihtamalla ei ongelma korjaannu niin käy vielä Oma Elisan Viihde-välilehdellä vaihtamassa salasana. Jos tuokaan ei ei korjaa kirjautumisongelmaa niin lisää profiilisi tietoihin asiakasnumerosi ja pistä vaikka minulle yksityisviestillä ilmoitus niin laitetaan asia jatkoselvitykseen häiriöilmoituksen muodossa.
No nytpä tämä ratkesi,  viihde online tunnukset kyllä toimivat, mutta niillä ei pääse tekemään tallenteita jne. Tästä täytyy tehdä vikailmoitus, että saadaan tämä "sotku" selvitettyä.
ja saada alkuperäiset tunnukset toimimaan, mitkä Viihteeseen on "kytketty". Online palvelu on aivan eri asia.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Hei!

Oletko jo saanut tehtyä tästä häiriöilmoitusta? Laita minulle yksityisviestillä asiakasnumerosi niin pistän häiriöilmoituksen etenemään!
Mä en pääse android tabilla kirjautuun sisään... Wp lumian apsi toimii niinku pitää
Terve,

Minulla on sama ongelma, että Android tabletilla kirjautuminen elisa viihteen sovellukseen ei onnistu.

Kirjautuminen onnistuu tietokoneelta sekä tabletilla netin kautta samoilla tunnuksilla.

Muutin elisan omilla sivuilla(online.elisaviihde.fi) viihteen tunnuksen (käytin samaa salasanaa tosin) ja poistin tabletista sovelluksen välimuistin, poistin sovelluksen, käynnistin tabletin uudelleen ja asensin elisa viihde sovellusken uudelleen. Nämä eivät auttaneet.

Mitä voisin tehdä seuraavaksi ja voisiko tähän ongelmaan saada apua?

Olemme käyttäneet pääosin tabletin sovellusta viihteen tallennuksien hallintaan joten tämä on hyvin tuskallista, että yhtäkkiä lähtee sovellus toiminnasta 😕
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Walgrin tervetuloa Palstalle! Olitkin laittanut asiakasnumeron profiiliisi, laitoin sinulle yksityisviestiä aiheen tiimoilta.

Laitatko bulldozer80 joko asiakasnumeron profiiliisi tai yhteystietoja minulle yksärinä niin päästään vilkaisemaan mistä kenkä puristaa 🙂
Käyttäjätaso 1
Eikö tähän ole vieläkään julkista ohjetta/korjausta? Samsung S4 apsi lakkasi toimimasta jo keväällä ja pari viikkoa sitten sama vika tab 3 laitteeseen. Näppärä oli niin kauan kun toimi.
Kokeilin omia tunnuksiani kolmella eri Android-tabletilla enkä millään niistä onnistunut kirjautumaan sisään. Samoilla laitteilla kuitenkin kavereiden tunnuksilla kirjautuminen onnistuu. Missä vika, kun aiemmissa viesteissä mainitut ohjeet eivät auttaneet?
Asiakaspalvelussa vika saatiin korjattua, tunnuksessa oli jotain häikkää.
Joko yleinen vika tiedossa? Galaxy s5 ja sama kirjautumisfiba, eikä asiakaspalvelussa oltu kuultukkaan tästä ongelmasta
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kannattaa käydä vaihtamassa online.elisaviihde.fi palvelun salasana samaksi jota käytät sekä androidsovellukseen että elisaviihde.fi sisäänkirjautumiseen. Ongelma tuskin johtuu laitteesta, vaan juurikin tuosta salasanojen ristiriidasta.
Täällä kokeiltu kaikki konstit mitä palstalla neuvottu, muuta android puhelimella en vaan pääse kirjautumaan Viihde Appsiin. "tarkista tunnus ja/tai salasana".  Missäköhän vika?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Pistähän asiakasnumerosi tietoihisi, niin vilkaisen, onko meidän päässä kaikki kunnossa 🙂
 • Asiakasnumero lisätty.
  heippa

  nyt sama ongelma täällä,en pääsek irjautumaan kolumbus mailiini kännykällä.
  eli onnistun kirjautumaan elisa mailiin tietsikalla,mutta en kännyllä.
  vaihdoin salasanan omaelista, ja heti onnistui,eli tietsikalla,mutta ei kännyllä.

  eli känny(t), uusi samsung note 9 ja vanha S7 edge herjaa ongelmasta.

  outoa on se että vanha S7 edgessä maili toimi hienosti ,mutta kun ihmettelin miksi ei note 9:ssä kirjautuminen onnistu kirjaudin S7:lla ulos jotta mäkisin auttaako se.
  no,sitten kun koitin taas uudestaan S7:lla,ei onnistunut siinäkään enää,sama herja kuin note 9:llä.


  oisko vika siellä toisessa päässä.apua kiitos
  Käyttäjätaso 3
  @cueman No jopas nyt. Minkälaisen herjan puhelin antaa kirjautuessa? Ja olikos sulla mikä sähköpostiohjelma jota kautta kokeilit kirjautua?

  Osallistu keskusteluun