Kysymys

Kirkkonummi ja pieni huijausNäytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

150 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Be-attery kirjoitti:
Kapasiteettilaajennuksen yhteydessä Kirkkonummella tuli odottamaton tekninen viivästys. Aikataulua työn jatkolle selvitetään parhaillaan ja  tarkennamme uuden aikataulun mahdollisimman nopeasti.

Onko lunta vielä maassa vai mikä tämä odottamaton tekninen viivästys on?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
hpguru kirjoitti:
Be-attery kirjoitti:
Kapasiteettilaajennuksen yhteydessä Kirkkonummella tuli odottamaton tekninen viivästys. Aikataulua työn jatkolle selvitetään parhaillaan ja  tarkennamme uuden aikataulun mahdollisimman nopeasti.

Onko lunta vielä maassa vai mikä tämä odottamaton tekninen viivästys on?

Unohdettu tilata muutama iso kaapelikelallinen kaapelia?

Tai sitten kaivuri vetämään routaiseen maahan muutama uusi linja?

Tai kaapeliverkon verkko ym. härpäkkeet vasta matkalla Suomineidon syliin

Tai ei muistettu tehdä sopparia ajoissa urakoitsijan kanssa?

Hiihtoloma yllätti?  :smileycool:

:smileyhuh:
Käyttäjätaso 2
Taitaa olla samassa kategoriassa, kuin tuon surullisenkuuluisan digiboksin nykyaikaan laittaminen:

Asiakaspalvelu: "Digiboksille on tulossa päivitys lähitulevaisuudessa."
Elisa suostui parin kuukausimaksun hyvitykseen. Hyvä juttu mutta mieluummin kyllä maksaisin toimivasta palvelusta. mukava huomata että Elisa kommentoi tilannetta tänne palstalle. Toivottavasti saadaan pian aikataulu kapasiteetin nostolle.
Vai että sellainen verkonpäivitys, tekis mieli latoa tähän melkonen lista kirosanoja. Oisko mitenkään antaa jotain haarukkaa että kuinka kauas mahtaa siirtyä tuo päivitys? Jos se menee johonkin puolen vuoden päähän niin lähtee hyvin nopeasti vaihtoon, ja aion ottaa myös taloyhtiön hallituksessa asian esille, kun siellä satun istumaan.
Voisiko joku Elisalainen vaivautua vastaamaan uuden aikataulun kapasiteetin kasvattamiselle Kirkkonummen Bron alueelle vai onko niin että hanke on peruttu ja uutta aikataulua ei ole? Kuulin että Brontien alussa olevassa uudehkossa ns. nuorisotalossa kapasiteetti on hyvä. Täällä 500m päässä vanhoissa taloissa taas huono. Voiko tämä olla mahdollista?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Kapasiteetin kasvatusta ei ole peruttu. Aikataulua työn jatkolle selvitetään parhaillaan, kerromme uudesta aikataulusta heti kun se on mahdollista.
Kiitos, se olisi oikein ystävällistä.
Miksi teidän asiakaspalvelut sitten niin kertoo, että projekti on pantu jäihin?
http://saunalahti.fi/tiedote/tiedote.php?index=4750

Liittyykö tämä tiedote mitenkään tähän kapasiteetinpäivitykseen Kirkkonummella? Saa luvan kyllä liittyä koska tälläsillä nopeuksilla pelataan tähän aikaan:

http://www.speedtest.net/result/2541321927.png

100M/5M yhteys. As if.
Kyllä on mukavaa asua Kirkkonummen alueella B)

Kävinpä tuossa speedtestin tekemässä ja anto aika maukkaita tuloksia. http://www.speedtest.net/result/2541469741.png

Nyt joku antaa selvennystä tähän asiaan. Elikkä, onko mahdollista vaihtaa Kirkkonummella johonkin toiseen esim. Soneraan? Kuitenkin olen ymmärtänyt, että Kirkkonummi sattuu olemaan vain ja ainoastaan Elisan (sigh...) aluetta? Kotiini kuitenkin tulee kaapelilla internet, josta syystä tämä ainainen lagaaminen. 

Onko mitään keinoa, vaihtaa mihinkään toiseen tai ylipäätänsä mitään tehtävissä, että saisi parempaa internettiä? 1kk enää tätä p**keleen Elisa Viihde sopparia jäljellä joten tämän vuoksi kyselen. Alkaa nimittäin pikkuhiljaa ottamaan jo nuppiin tämä vuoden taistelu laitteiden ja elisan aina vain yhtä mukavan asiakaspalvelun kanssa (huomatkaa sarkasmi??) 

Kiitos vain kaikille, jotka jaksaa vastata.
Käyttäjätaso 2
Näyttäisi siltä, ettei tuolla korjaustyöllä ole mitään tekemistä 100/10 kaapeliyhteyksien kanssa. Tiedotteessa mainitaan vain ADSL ja lankaverkko, jotka viittaavat puh.verkon kautta jaettaviin yhteyksiin.

Kun tietää Elisan tiedottamisen tason, pitänee nyt erikseen pyytää palstan elisalaisia vahvistamaan, onko teillä TODELLA aikomus parantaa KAAPELIVERKON kautta jaettavan Viihde-palvelun yhteyksiä Kirkkonummen alueella?

Pyytäisn myös vahvistamaan, koskevatko parannustyöt koko Kirkkonummen aluetta kerralla, vaiko vain tiettyjä alueita, joita muunmuassa ovat palstan viesteissäkin mainitut Laajakallio, Masala, Bro tai vaikkapa ns. keskustan alue...?
Täältähän löytyi vertaistukiryhmä, ilmoittaudun siis joukkoon. Kirkkonummen Laajakalliossa Elisa Viihteen asiakkaana ollaan viime kesästä alkaen ihmetelty tallenteiden takkuamista. Välillä on toiminut ihan ok mutta talvea kohti meni ihan toivottomaksi ja nyt ei pelaa käytännössä lainkaan silloin kun päivätyössä käyvät ihmiset haluaisivat katsoa tallenteita tai käyttää nettiä. Tämän päivän olen seurannut Speedtestillä yhteysnopeuksia ja aika lohdutonta luettavaa tämä on (nopeudet laskevat kohti iltaa 38 -> 0.16 Mb/s):

Su klo 9.20:
http://www.speedtest.net/result/2546896968.png

Su klo 12.25:
http://www.speedtest.net/result/2547145955.png

Su klo 14.35:
http://www.speedtest.net/result/2547347032.png

Su klo 15.25:
http://www.speedtest.net/result/2547431104.png

Su klo 19.13:
http://www.speedtest.net/result/2547891716.png

Aikamme tämän kanssa kärvisteltiin mutta nyt päättyvällä viikolla lähetin lopulta Elisalle viestin ongelmista. Vastauksena normaalit proseduurit; boottaa modeemi, tarkista kytkennät jne. Koska seinänaapurilla on sama vaiva ja täälläkin on raportoitu täsmälleen vastaavista ongelmista niin eipä taida maksaa vaivaa ryhtyä laitteita säätämään.

Aikaisemmat tiedot yhteyksien korjaamisesta antoivat jo toivoa että tilanne olisi korjaantumassa mutta mitenkähän se nyt sitten lopulta on? JuhaS:n esille ottama tarkennus on siis vähintääkin tarpeen.
Olisi kohtuullista että Elisa ilmoittaisi viihdeasiakkailleen kapasiteetin korjausaikataulun nopeasti. 
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Tiedotamme tulevista alueellisista parannuksista ja niiden aikataulusta heti, kun lopullinen aikataulu saadaan varmistettua. Kirkkonummen tilanne on hyvin valitettava ja teemme kaikkemme parantaaksemme asiaa pian 🙂
Minäkin ajattelin osallistua tähän ketjuun. Varmaan moni muukin kuin minä on tätä ketjua selannut jos olisi tietoa milloin saadaan lisää kaistaa.

Kerrankin minulla on uutta tietoa, nimittäin tänään soittelin Elisalle ja viimekuun korjaustyö tehdään ensiviikkon loppuun mennessä.

Toivossa on hyvä elää...
Ensi VIIKON aikana? Saas nahdä...mihinpäin kirkkonummea tälläinen ihmeteko on luvattu?
Sunnuntai-ilta, kello kahdeksan. Päätinpä että nyt katson YouTube-videoita minun 100M netillä. Mutta kappas kummaa, videot eivät edes halua latautua, edes 240p muodossa kunnolla. Menin jopa hetkellisesti unohtamaan Kirkkonummen *****maisen tilanteen.

http://www.speedtest.net/result/2564248064.png

Voi voi...
Jepjep. Tässä taas yksi tarina mielestäni huonosta asiakaspalvelusta: Tiedustelin viikko sitten Elisan tuelta heidän F1 katsomopalvelukampanjastaan. Kysyin mitäs tehdään kun kampanjahinta on voimassa 10.3 asti ja täällä Knummella ei nykyisin kaistat riitä kisoja katsella. Oletin että sieltä tulisi ehdotus että saan ostaa palvelun kampanjahintaan sitten kun kaistat on hoidettu kuntoon, mutta ei ei ei. Tyhmä oletus. Vastaus oli jäätävä "päätös on täysin teidän ja voitte halutessanne ottaa tarjouksen tai jättää ottamatta". Ketkä Elisalla manageroivat asiakaspalvelua, viestintää ja myyntiä? Olisi kiva jutella face to face.
Itse olen miettinyt tuota joukkokannetta myös mutta haasteena on tavoittaa tarpeeksi suuri joukko kapasiteettionglelmista kärsiviä. Mutta olen ehdottomasti mukana jos sinulla on voimia/halua viedä tätä eteenpäin. Kuluttaja-asiamiehen kautta asia ei syksyllä edennyt.
FB sinne vois perustaa ryhmän. 😃 "Elisan uhrit"
Tuosta Raggista lainaten:

Olisi haistattanut jo pitkät p**kat koko teidän lafkalle, jos tänne sais esimerkiksi Welhon liittymän... Mutta kun en saa kuin elisaviihteen!!!! 

 

Miten voi olla mahdollista, ettei Kirkkonummelle ole mahdollista saada kunnollista internet yhteyttä???

Eihän tällaien voi olla mahdollista? Nyt voisi Elisan väki alkaa pikkuhiljaan jo miettimään, että antaisivat kirkkonummen alueen vaikka Soneralle, jotta saataisiin j*malauta internettiä tänne!!
Olisko kohtuutonta pyytää Elisalta päivitystä Kirkkonummen tilanteeseen - minulle puhelimitse luvattu viikko 9 oli ja meni aikaa sitten, eikä mitään parannusta ole tullut, kuten tältäkin palstalta on luettavissa.

Vai pitääkö taas lähettää postia Asko Känsälälle (Elisa yksityisasiakkuuksista vastaava johtaja) ennen kuin Elisalta riennetään miehissä soittelemaan ja kertomaan tilanteesta?

Selvää tietysti on osaltani se, että maksan edelleenkin tasan sen, mitä Elisa pystyy toimittamaan. Eli tällä hetkellä n. 5 EUR /kk (5 MBit/s downstream).
Ks. http://corporate.elisa.fi/elisa-oyj/tiedotteet/tiedote/?otsikko=elisa-tekee-kirkkonummella-kaapelitelevisioverkon-muutostoita-19.3.---22.3.2013&id=86571538818445&tag=corporate.elisa.fi:disturbance

Eli toivottavasti Masalan poppoo saa parempaa kaistaa viikon päästä. Kyselin myös aikataulua Kirkkonummen Bron alueelle. Olen laittanut myös suoraan viestiä Mikael Rönnbladille joka on Elisan johtoryhmän jäsen ja vastaa kuluttaja-asiakkaiden palvelutuotannosta. Saapa nähdä vastaako.
Katoha, nyt tuli omalle kohdalle personal "best". :D

Melko naurettavaa, helppo tehdä töitä kotoa käsin...