Vastattu

Kotiboksi (BEWAN) C5200 Wifi asetukset eivät päivity

  • 25 helmikuu 2015
  • 6 kommenttia
  • 1463 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 3 kommenttia
Tervehdys! Olisikohan joku törmännyt samaan ongelmaan: Jouduin resetoimaan laitteen, kun NAT piti saada taas käyttöön. Tämän jälkeen wifi asetuksia ei ole saanut päivitettyä. Defaultilla mennään jo kolmatta viikkoa, vaikka asetuksia on usemammankin kerran yrittänyt vaihtaa oma elisasta. Liekkö tälle jotain itse tehtävissä?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Ammattimies 6 maaliskuu 2015, 10:37

Ja tämä saatiin yksityisviestillä selvitettyä. Tällä kertaa modeemi rikki, ei enää kommunikoi OmaElisaan. Pistetty uusi modeemi tulemaan 🙂
Katso alkuperäinen viesti

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Löytyykö laite sieltä OmaElisasta ja pystytkö sinne näppäilemään muutokset, mutta ne eivät välity modeemille? Vai onko koko modeemi hukassa OmaElisasta? Laitahan myöskin asiakasnumerosi tietoihisi, niin me moderaattorit voidaan tarvittaessa vilkaista tarkemmin 🙂
Koska olet huomannut ongelman? Saanko udella mistäpäin Suomea olet?
Tervehdys! En tiedä millä tavalla tuon laitteen tulisi tuolla palvelussa näkyä? Onhan tuolla laitteen nimi Bewan c5200n ja näkyy sekä langaton verkko, että modeemi osiot. Modeemin kohdasta ei tosin mitään voi säätää, tuskin tosin pitäisi pystyäkään?

Lisäsin asiakasnumeron tietoihin. Edelleen siis sama ongelma, eli asetukset eivät tule laitteelle, vaikka oma.elisa palvelu ilmoittaa "Tallennettu ..."
Viimeiseen viestiin vastaus vielä; Ongelma on ollut laitteen resetoinnin jälkeen (n. kuukauden nyt). Jyväskylässä asustelen.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
  • Laitoin sulle yksäriä tästä, jotta saataisiin selvitettyä 🙂
  • Käyttäjätaso 6
    Kunniamerkki +3
    Ja tämä saatiin yksityisviestillä selvitettyä. Tällä kertaa modeemi rikki, ei enää kommunikoi OmaElisaan. Pistetty uusi modeemi tulemaan 🙂

    Osallistu keskusteluun