Kysymys

Kotiboksi P-2812 laajakaistamodeemi/reititin testattavaksi 10 nopeimmalle!Näytä ensimmäinen kirjoitus

334 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • Laitoin sinulle yksityisviestiä aiheesta, vaikuttaa siltä että modeemisi voisi olla rikki.
 • Boxi on viime aikoina ruvennut jumittamaan wlania, ja nyt kun tarkistin niin boxi ei ole näköjään päivittänyt uusimpaan versioon automaattisesti, vaan sisässä on P-2812HNUL-F1_Elisa2_VFD0D0

  P-2812HNU-F1_Elisa5_VFD2b2 versiossa näytti olevan korjattuna vika jossa wlan jumittaa satunnaisesti kuormitettuna. Olisiko tätä ohjelmistioversiota mahdollista saada päivitettyä?
  lehtla1 kirjoitti:
  Boxi on viime aikoina ruvennut jumittamaan wlania, ja nyt kun tarkistin niin boxi ei ole näköjään päivittänyt uusimpaan versioon automaattisesti, vaan sisässä on P-2812HNUL-F1_Elisa2_VFD0D0

  P-2812HNU-F1_Elisa5_VFD2b2 versiossa näytti olevan korjattuna vika jossa wlan jumittaa satunnaisesti kuormitettuna. Olisiko tätä ohjelmistioversiota mahdollista saada päivitettyä?

  Tervetuloa Palstalle 
 • ? !

  On mahdollista. Laita Palstaprofiiliisi asiakasnumerosi, jos et sitä vielä ole tehnyt.

  Sen jälkeen, laita jollekin Palstatiimiläiselle (vihreät nimimerkit) yksityisviestillä laitteen pohjasta sarjanumero, niin saavat laitteesi päivitettyä uudempaan softaversioon.
 • Moi.

  Saisinko uusimman firmiksen myös. Kiitos!
  Käyttäjätaso 5
  Kunniamerkki +1
  Moi 
 • ?

  Voit noudattaa samoja ohjeita kuin edellinen. :)

  Lisää siis profiiliin asiakasnumerosi ja lähetä jollekkin meistä moderaattoreista yksityisviestiä asiasta. Katsotaan sitten lisää!
 • Hei!

  Viimeisimmän softapäivityksen jälkeen (joka tapahtui jo melko kauan sitten) on WLAN-modeemissa ollut toimimaton. Valo palaa, mutta todellisuudessa WLAN ei ole päällä.

  Modeemin ohjelmiston versio tällä hetkellä siis P-2812HNUL-F1_Elisa5_VFD2D0

  Jos tämä toimimattomuus jollain firmispäivityksellä ratkeaisi, niin olisin oikein kiitollinen. 🙂
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • ? Tuo Elisa5 on muistini mukaan uusin firmis mitä tolle purkille on tarjolla. Ootko kokeillut modeemin resetointia? En löytänyt myöskään asiakasnumerollasi tai muillakaan tiedoilla laajakaistayhteyttä enkä näin ollen modeemin tietojakaan niin en päässyt tarkemmin kurkkaamaan.
 • P-2812HNUL-F1_Elisa5_VFD2D0 on tosiaan sisällä purkissa. VLAN pätkii kokoajan, Konsoli jumii kokojan, tuntuu että vaatii jokapäivä IVO-reseting. En tiedä, muistinkulutus on vain 62%, en kirveelläkään muista mitä aijemmin on ollut.
  Käyttäjätaso 7
  Torcha kirjoitti:
  P-2812HNUL-F1_Elisa5_VFD2D0 on tosiaan sisällä purkissa. VLAN pätkii kokoajan, Konsoli jumii kokojan, tuntuu että vaatii jokapäivä IVO-reseting. En tiedä, muistinkulutus on vain 62%, en kirveelläkään muista mitä aijemmin on ollut.

  On tuolle purkille saatavilla uudempikin softa. Kannattaisikohan kokeilla? Ota yhteyttä aspaan ja pyydä päivitystä , sillä automaattisesti sellaista ei tule.

  http://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/laajakaista/ohje/kotiboksi-p-2812#paivitykset

  Osallistu keskusteluun