Kysymys

Kotiboksi VMG3926 ja tulostus

 • 20 elokuu 2015
 • 9 kommenttia
 • 1975 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Tervehdys!

Postissa pukkasi tuollaisen otsakkeen purkin. Nyt kuitenkaan en saa verkkotulostusta toimimaan. Aiemmin toimi vanhalla kotiboksilla hyvin, ja tälläkin boksilla tuli kertaalleen tulostettua. Nyt ei sitten kuitenkaan löydy yhteyttä verkon kautta tulostimeen. Mitähän tässä tarttis tutkia? Mikään muu ei siis ole vaihtunut kuin purkki välissä. Tulostin on Epson Aculaser AL1600. 

9 kommenttia

Käyttäjätaso 3
Onko tulostin langattomasti vai langalla yhdistettynä Kotiboksiin? Entä millä tavalla olet tietokoneen yhdistänyt?
Käyttäjätaso 2
Tulostin on piuhalla boksissa ja tietokone on wlanilla. Ilmeisesti ainakin tulostimen  johto on kärsinyt, pitää vissii vaihtaa se ja jatkaa tutkimuksia.
Käyttäjätaso 2
Modeemi siis tunnistaa että usb-laite on kytketty, mutta verkon kautta en sitä löydä. Lisäksi tullut toinen ongelma, kun kirjautuu modeemin hallintaan ja se pakottaa vaihtamaan salasanan, ei salanan vaihdon jälkeen kelpaa enään ei uusi eikä vanha salasana. Onko boksilla joku asetus joka voi estää yhteyden löytymisen? Käyttis on WIN7.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Modeemin resetoinnilla pääsee taas sisään. Jos sinulla on modeemissa Elisa3 -firmware, pyydä palstatiimiä päivittämään firmware uudempaan Elisa4 -versioon.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • ? löysin asiakasnumeron profiilistasi ja kävin kurkkaamassa tuota modeemia. Näyttäisi siltä että sillä on nimenomaan tuo Elisa4 käytössä, joten firmware on ainakin päivittynyt.
 • Käyttäjätaso 2
  Eipä löydy tulostinta verkosta. En tiedä mitä tässä tarttis tehdä. Aiemmin tosiaan toimi vanhalla boksilla moitteetta. Piuhakin on kunnossa.
  Käyttäjätaso 2
  Ei tähän kenelläkään olisi mitään ideaa/ohjetta? Noi modeemin asetukset ei kerro yhtään mitään ja mitstään tulostuksesta ei sanaakaan. Modeemin status näyttää että usb1 on aktiivinen mutta miten löydän tulostimen? Nykyään käyttiksen win10. Eli siis tulostin on purkissa usbilla kiinni ja tietokone wlanilla purkissa. 

  Ideoita, anyone?
  Käyttäjätaso 4
  Onko se boxi samassa työryhmässä tai sitten siellä voi olla josain valikossa joku työryhmä mitä pitää käyttää esim koti. Muista tarkalleen noita zyxelin modeemien valikkorakennetta. 

  Itselläni oli samaa ongelmaa yhen zyxelin modeemin kanssa ennen kun löysin tulostimen verkosta. Nykyään ASUS:n valmistama poksi mihin laitoin ulkoisenkovon kiinni ja siihen piti työryhmä vaihtaa sieltä modeemin asetuksista samaks kun wintoosan ennen kun alko pelittään verkkolevynä. Olettasin jotain vastaavaa ongelmaa olevan tuossa tulostimen kanssa nyt.
  Käyttäjätaso 7
  Kunniamerkki +4
  Onhan modeemin asetuksista otettu Print Server -ominaisuus käyttöön? Jos ei, voi se estää tulostimen käytön verkon yli.

  Osallistu keskusteluun