Vastattu

Kukahan äsken sähläsi ja rikkoi viihteen www-sivun?

  • 7 huhtikuu 2016
  • 4 kommenttia
  • 305 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Sehän on jo hyvän tovin toiminut html5 videotoistolla Chromella. Nyt yhtäkkiä kesken tallenteiden järjestelyä:

"Chrome ja tallenteiden katsominen

Chrome-selaimen versio > 45 ei enää tue katseluun vaadittavaa rajapintaa Chrome-selaimessa oletuksena. Voit käyttää tallenteita muilla selaimilla."
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi ByteHeaven 7 huhtikuu 2016, 20:26

Jep ja näemmä korjaantui. Ei kai teillä siellä tehdä jotain pieniä fiksejä live järjestelmään testaamatta niitä ensin testiympäristössä kaikilla selaimilla? 😮
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Jep ja näemmä korjaantui. Ei kai teillä siellä tehdä jotain pieniä fiksejä live järjestelmään testaamatta niitä ensin testiympäristössä kaikilla selaimilla? 😮
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ehkä se oli hiiri jonkun johdon kimpussa. Hyvä kun tuli kuntoon. 🙂
Käyttäjätaso 4
Jep, voisitteko tappaa sen hiiren? 😃 Eli mitäköhän mättää?

"Asennus

Tallenteiden katseluun tarvitset VideoLan Client (VLC) mediasoittimen selainlaajennuksen. Selaimessa tulee olla javascript-tuki päällä.

Chrome ja tallenteiden katsominen

Chrome-selaimen versio > 45 ei enää tue katseluun vaadittavaa rajapintaa Chrome-selaimessa oletuksena. Voit käyttää tallenteita muilla selaimilla.
Windows-käyttöjärjestelmä

Lataa ja asenna VLC mediasoitin

Asennusprosessin aikana muista valita kohdassa "Choose Components / Valitsen komponentit" asennettavaksi ActiveX plugin ja Mozilla plugin. Näin tallenteita on mahdollista katsoa yleisimmillä selaimilla.

Laajennuksen asennuksen jälkeen käynnistä selain uudelleen ja hyväksy selainlaajennuksen käyttö selaimesta. Kehoite ottaa selainlaajennus käyttöön tulee ensimmäisellä käyttökerralla selaimen uudelleenkäynnistyksen jälkeen.

Saatko virheitä, jotka liittyvät ActiveX-ongelmiin?

Katso ohjeet ActiveX-suodatuksen käyttöönottoon ja käytöstä poistoon IE9-, IE10- ja IE11-selaimissa
Suosittelemme versiota 2.0.3 jossa myös tekstitystoiminnot toimivat. Lisää ohjeita löydät täältä"

Eli Win 10, Chrome, ja mielenkiintoisena yksityiskohtana: Tuo ilmo Wallander: Rauhaton mies nauhoituksesta (
Wallander: Rauhaton mies (12)
(Wallander: Rauhaton mies) Wallander joutuu hyllytetyksi kadotettuaan virka-aseensa, mutta päätyy tutkimaan epävirallisesti tyttärensä appiukon, arvostetun laivastoupseerin, outoa katoamista. Ruotsi 2013.
la 16.04.2016 22.45M)

Parikin kertaa tuossa peräkkäin, vaikka välissä _toinen_ nauhoitus toistuu?? Eli öh täh? Tuo antoi ensin ilmon, toinen toimi, sitten tuo uudelleen tuon ilmon? Jotain öö rikki? Tätä kirjoittaessa, menin vielä takaisin, edelleen sama virhe ilmoitus, otin full page refreshins (ctrl-F5) sekä nauhoite listauksessa että itse toistosivulla, ei muutosta. Tuo nauhoite kertoo, ettei chrome toimi?? Mutta esim myöhemmin nauhoittunut "
Kova laki: Erikoisyksikkö (16)
Luonnon lait. Hedelmällisyysklinikalta varastetaan jäädytettyjä alkioita. Erikoisyksikkö etsii tekoon syyllistyneitä ja yrittää pelastaa alkiot, ennen kuin ne tuhoutuvat. (U)
la 16.04.2016 23.55Yle TV2 HD39 mindelete"
toistuu moitteetta (tosin miettii hetken ennen kuin alkaa toistaa)


Eli öö.. voisittekohan korjata jotain siinä hienossa viritelmässänne, joka päättää tunnistaa selaimen ja törkätä HTML5 soittimen?
Käyttäjätaso 4
*naamapalmu* Ja nyt, no tuo pieni, lauantailla ei edelleenkään ole YLE TV2 HD kanavalle ohjelmaa (sunnuntaille kyllä) ja köh..

Nyt www-liittymässä tuo numerolappu kansion nimen päällä ei enää näytä katsomattomia tallenteita, vaan kansion koko tallennemäärän? Mikä helvetin idea tuo on? Toivottavasti ei uusi "ominaisuus", vaan jälleen "uups kokeiltiin uutta koodia livejärjestelmäään ja rikottiin se". -edit- Ja jep, tuo näyttäisi olevan selainriippumaton (toistuu myös Firefoxilla), eli joku rikkoi koodin ;)

Oikeasti, pohtiiko teillä kukaan, kuinka amatöörimäisen kuvan annatte itsestänne tällaisilla vaihtuvilla bugeilla, joista jokainen näkee, että sähläätte kehitysprosesissa _todella_ pahasti?

Anteeksi "tyly äänensävy" mutta tämä alkaa olla jo lähinnä huono vitsi..

Osallistu keskusteluun