Kysymys

KYMP Viihde --> Elisa Viihde kirjautuminen

 • 23 lokakuu 2014
 • 3 kommenttia
 • 16546 katselukerrat

Hei, meillä vaihtuu KYMP Viihde Elisa Viihteeksi. Eilen tuli tilausvahvistus jossa luki, että palvelua voi jo käyttää ainakin verkossa ja mobiilissa (boksi on myöskin jo tullut). Kirjautuminen ei kuitenkaan onnistu annetuilla tunnuksilla. Myöskin Oma Elisassa jos menee katsomaan tietoja, niin ilmoittaa vanhan oma Elisan puolella virhettä kun painaa Elisa Viihde palvelun linkistä.

Missä vika tms.?

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
 • , tervetuloa käyttämään Elisa Viihdettä!

  Tarkastin asiakkuudeltasi, että olitkin jo kerennyt kontaktoimaan tästä asiasta ja hommat ovat kunnossa tunnusten osalla. Kokonaisuudessaan tämä KYMP Viihteiden vaihto Elisa Viihteeksi tapahtuu 1.12.2014.
 • Valitettavasti vaihtuu palvelu erinomaisesta surkeaan (kokemusta on Elisa-viihteestä). Missä ne halvatun tunnukset Elisa-viihteeseen on? Ei mitään käryä mistään tilausvahvistuksista. Tullut vissiin pyyhittyä sillä ahterinsa.
  Käyttäjätaso 4
  mammakko kirjoitti:
  Valitettavasti vaihtuu palvelu erinomaisesta surkeaan (kokemusta on Elisa-viihteestä). Missä ne halvatun tunnukset Elisa-viihteeseen on? Ei mitään käryä mistään tilausvahvistuksista. Tullut vissiin pyyhittyä sillä ahterinsa.
  Löytyy oma.elisasta.

  Osallistu keskusteluun