Kysymys

Langaton nettiyhteys ei toimi

  • 20 syyskuu 2015
  • 4 kommenttia
  • 938 katselukerrat

En löytänyt edellisiä viestejäni, joten kirjoitan uuden. Siis langatonta yhteyttä ei löydy. Sitä on nyt etsitty "miesvoimin". Wlan ei pysy päällä.Pöytäkone on niin hidas, ettei sillä voi työskennellä. Digiboksi on mykkä. Modeemi on ilmeisesti rikki. Mitä pitää tehdä, että saan uuden ?

4 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Kaupasta voi ostaa aina uuden. Jos modeemi on Elisan kautta niin siinä on takuu ja voit varmasti parempi kanava on soittaa arkisin suoraan asiakaspalveluun ja kysellä tästä tarkemmin.

Jos pöytätietokoneesi on hidas ja sillä ei voi työskennellä, on suositeltavaa katsoa onko vika siinä että kone on oikeasti vanha tai koneessa sitten on niin paljon tavaraa jonka takia hidas. Jos tätä ei pysty itse tekemään, suositeltavaa jättää tämä homma IT alan ammattilaisille. 
mummeli3 kirjoitti:
En löytänyt edellisiä viestejäni, joten kirjoitan uuden.

mummeli3
Ok,modeemi on elisan ja pöytäkone puolivuotta vanha sekä siivottu vasta äskettäin.Soitan huomenna elisalle.Kiitos vastauksista.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +3
  • ? tai toki voi laittaa myös yksityisviestin kelle tahansa meistä palstatiimiläisistä, niin katsotaan olisiko modeemin vaihto tarpeen 🙂
  • Osallistu keskusteluun