Vastattu

Lapsilukko on kiusantekoa

  • 1 toukokuu 2016
  • 9 kommenttia
  • 968 katselukerrat

Millä saa tuon typerän lapsilukon pois? Se tuntuu lähinnä kiusanteolta. Minun huushollissani ei ole yhtään ladta, miksi joudun kärsimään tuollaisesta ominaisuudesta. Jää pian viihteet pois tästä kodista, jos tuota kiysaa tulee usein vastaan!
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi TT-2k 1 toukokuu 2016, 10:11

@HKKT: Valitettavasti sitä ei saa kokonaan pois millään. Palautetta on annettu suljetun betaryhmän puolella jo kuukausia sitten kyllä...
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

9 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
@HKKT: Valitettavasti sitä ei saa kokonaan pois millään. Palautetta on annettu suljetun betaryhmän puolella jo kuukausia sitten kyllä...
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Ja useita vuosia sitten jo yleisestikin koska muissakin Elisan bokseissa ollut sama ärsyttävä ominaisuus.
Kummallista, mutta hienoa, että olen voinut tähän asti välttää tuon kiusan. Nyt tätyy katsoa, miten hermo kestää tuollaista häirintää. Jos lapsilukko pyydetään usein, tiedän, etten jaksa sitä ja Elisa Viihde saa jäädä.
Ei TT-2k antanut ratkaisua tähän kysymykseen. Hän totesi vain, että ongelma on ja sille ei tahdota tehdä mitään. Ainoa ratkaisu on, että lapsilukosta tulee valinnainen.
Miksi Elisa pitää asiakkaitaan pilkkanaan?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Lapsilukon poistamisen mahdollistaminen on käsittääkseni "To do listalla".
Oli ainakin päässyt betaryhmän viime viikon yhteenvetoon mukaan. Ottaa toki aikansa, että tuotantoon asti pääsee, mutta toivoa paremmasta on.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ei TT-2k antanut ratkaisua tähän kysymykseen. Hän totesi vain, että ongelma on ja sille ei tahdota tehdä mitään.

Sinun kysymyksesi oli; "Millä saa tuon typerän lapsilukon pois?"
Ja TT-2k vastasi; "Valitettavasti sitä ei saa kokonaan pois millään."

Voisi kuvitella, ettei voi olla kahta erilaista näkemystä siitä, onko aloituksessasi esittämääsi ainoaan kysymykseen vastattu tai annettu ratkaisu, vai ei.

Ideahan on juuri siinä, kun tekemänsä aloituksen merkitsee 'kysymykseksi', että jatkossa muut saman kysymyksen kanssa liikkeellä olevat löytävät vastauksen jo aiemmista viesteistä. Ja nyt he löytävät. Eikä tuohon oikein mitenkään muuten olisi totuudenmukaisesti voinutkaan vastata, kun fakta nyt vain on, ettei lapsilukkoa pois tällä hetkellä saa.
Olen itse softakehittäjä ja olen aivan satavarma että ei vaadi paljoa lisätä tuonne optioihin mahdollisuutta ottaa lapsilukko pois käytöstä.

On suorastaan loukkaavaa ettei aikuisten taloudessa saa digiboksista lapsilukkoa pois päältä. Ei ole ikinä tullut tällaista vastaan yhdessäkään aiemmista digibokseista.

Elisa, pyydän että varmistatte nyt että tälle asialle tehdään jotain. Tästä asiasta on valitettu todella moneen kertaan ja näyttää siltä ettei asiakkaita kuunnella.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Elisa on pyytänyt valmistajalta poistoa. Nyt valmistaja väittää ettei saisi poistaa, mutta homma on työn alla.
Olisi hyvä jos siihen saisi on/off valinnan, jolloin sen saisi pois sellaset jotka sitä eivät tarvitse. Nyt se herjaa joka kerta kun kanavalla alkaa k-18 elokuva. En jaksais joka k-18 kauhuleffan kohdalla alkaa näppäillä koodia.