Vastattu

Maksukanavalla häiriöitä

 • 1 maaliskuu 2016
 • 4 kommenttia
 • 397 katselukerrat

Miten voi olla mahdollista, että juuri tällä hetkellä Nelonen Prolla vaan yhdellä kanavalla on ongelmia? Pro3:lla kuva pätkii ja kuvassa aivan järkyttäviä häiriöitä. Muut kyllä toimii, mut ilmeisesti Bluesin peliä ei ole tarkoitus katsoa!
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi lähikontakti 2 maaliskuu 2016, 20:35

Ei ollut muissa ongelmia, tänään toimi taas ihan hyvin. Voiko siis olla, et ongelma oli eilen juurikin siinä lähettävässä päässä? Kaikki muut toimi moitteettomasti. Tänään ei mitään ongelmia missään, onneksi!
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
lähikontakti kirjoitti:
Muut kyllä toimii, mut ilmeisesti Bluesin peliä ei ole tarkoitus katsoa!
Juu, ei Bluesin pelejä kannata katsella, ei kyllä mitään muutakaan jääkiekkoa.

Kyllähän se mahdollista on, että vain yksi maksukanava on epäkunnossa, varsinkin jos vika on siellä maksukanavaa lähettävässä päässä.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • ? Jatkuuko ongelma edelleen? Eikö tosiaan millään muulla maksukanavalla tai vaikka tallenteita katsoessa esiinny ongelmia?
 • Ei ollut muissa ongelmia, tänään toimi taas ihan hyvin. Voiko siis olla, et ongelma oli eilen juurikin siinä lähettävässä päässä? Kaikki muut toimi moitteettomasti. Tänään ei mitään ongelmia missään, onneksi!
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
  Loistavaa, ja kaiken kukkuraksi säästyit Bluesin pelin kaltaiselta kidutukselta. Tässähän on siis vain pelkkiä voittajia. 😛

  Osallistu keskusteluun