Kysymys

Maksukanavat eivät näy

  • 15 marraskuu 2012
  • 11 kommenttia
  • 4511 katselukerrat

  • Keskustelija
  • 4 kommenttia
Hei, vaihdoin tänään harmaan digiboksini uuteen valkoiseen. Maksukanavat (Canal+) eivät kuitenkaan näy. Valikossa näkyy, että olen maksanut kanavista. Kuitenkin kanavalle mennessäni, tulee teksti, jossa sanotaan:

"Tätä maksukanavaa ei ole tilattu. Voit tilata kanavan Elisa Viihteen Maksukanavat-osiosta. Mikäli olet jo tilannut tämän kanavan, paina vielä kaukosäätimen isoa sinistä painiketta ja kanava aktivoituu käyttöösi"

Mikäli ymmärsin oikein, "isolla sinisellä painikkeella" viitataan tuohon Elisa Viihde -painikkeeseen. Tämän painaminen ei kuitenkaan aktivoi kanavia.

Vinkkejä tähän vikatilanteeseen?

11 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
ElisaViihde tunnistaa digiboksin MAC-osoitteen perusteella. Ota boksin MAC-osoite talteen, soita aspaan ja pyydä laittamaan oikea osoite. Kun osoite on vaihdettu, niin pitäisi toimia. Voi olla, että joudut tekemään tehdasasetusten palautuksen sen jälkeen.
Kiitos vinkistä... Omituista on, että Canal+ Play toimii aivan normaalisti!
JNTP kirjoitti:
Kiitos vinkistä... Omituista on, että Canal+ Play toimii aivan normaalisti!

Siinä käytetään erilaista salausta/autentikointia, kuin IPTV-kanavissa.
Käyttäjätaso 3
Mistä johtuu seuraava ongelma: S-Kanavapaketissa kun saa kaksi (2) kanavaa vaihtaa niin vaihdoin jonkun Disney kanavan Blue Hustler TV -kanavaksi, niin ensinnäkin tuo uusi kanava näkyi ensimmäisenä iltana muutaman tunnin venailun jälkeen, mutta eipä ole sen jälkeen suostunut näkymään. Muut kanavat kyllä näkyy, mutta ei tämä Blue Hustler TV näy ollenkaan. Teki mitä teki niin mustana ruutu möllöttää.
Minulla ongelmana, että olen tilannut c more kanavat, mutta c more play ei näy. Missäköhän ongelma? Tulee ruutuun vain elisa elokuvavuokraamo, vaikka pitäisi tulla c morin elokuvat.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Cmore play leffat löytyy sieltä vuokraamosta.
Käyttäjätaso 3
Kuulemma oli jotakin problemiikkaa 28.3 - 30.3 tuon Blue Hustler kanavan kanssa. Nyt on vika korjattu ja kanava näkyy. Oli siis vissiin joku yleinen ongelma ko. kanavan kanssa.
Meillä Total-paketti ja kanavapaikoilla 180-22x maksukanavat eivät näy ja mitään ei voi aktivoida. Syy siinä, että adsl-modeemi. Kanavapaikoilla 6xx jotain olevat Total-paketin kanavat näkyvät oikein.
Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki
Tänään tuli tännekkin tuo valkoinen pace digiboxi ja mtv3 total kanavat eivät näy.

listassa kyllä näkyy että kanavapaketti on ostettu, mutt ei vaan näy.

Onhan se kumma jos taas pitää soittaa aspaan että maksukanavat näkyisi...
Itekkin tilasin pari päivää sitten MTV total paketin mutta eipä näy vieläkään. Tehdasasetukset palautin digiboxiinkin mutta eipä auttanu (se musta boxi).
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +2
Täällä Total paketti alkoi näkymään samantien, kun sen tilasin. Taisi mennä 3-4  minuuttia, kun tietsikalta siirryin telkkutöllöttimen ääreen ja pistin kokeileman, jotta josko jo näkyisi. Tilasin siis tietsikalla ElisaViihde sivuilta.

Osallistu keskusteluun