Vastattu

Maksukanavat/Korona

  • 14 March 2020
  • 8 kommenttia
  • 1271 katselukerrat

Käyttäjätaso 2
Kunniamerkki +3

Heissan !

Sellaista olisin kysynyt Elisalaisilta,että oletteko edes keskustelleet siitä että mitähän ne esim.NHL:stä maksavat asiakkaat ajattelevat siitä että maksetaan jostain mitä ei edes näy.

icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi roopeg 27 March 2020, 16:17

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

8 kommenttia

Ehdottomasti pitäisi antaa alennukset kaikista urheilua sisältävistä maksukanavapaketeista viihteessä ja kaapelikortilla siihen asti kunnes sarjat yms. jatkuvat.

Myös määräaikaisten pakettien irtisanomismahdollisuus pitäisi olla, kun sisältö muuttuu näin radikaalisti.

Ainakin C Moren suoratoistopalvelusta on poistettu myynnistä urheilupaketit kokonaan toistaiseksi ja jo tilattujen urheilua sisältävien pakettien hinnat alennettu urheiluttoman peruspalvelun hintaa (12,95e/kk) vastaavaksi. Näkyykö Elisan kautta tilatuissa C More -tuotteissa sama muutos?

Samaa olen myöskin kysellyt,koskahan Elisalta mahtaa tulla vastaus....

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +17

Maanantaina varmaan sopimuspuolelta osaavat ottaa kantaa asiaan.

Määräaikaiset paketit saa varmastikin irtisanoa jos sisältö oleellisesti muuttunut tai tyystin loppunut ja useimmat paketit joissa ei ole määräaikaa, voi irtisanoa jo itsekin elisaviihde.fi-sivun kautta. Tuonne pääsee myös oma elisan kautta. 

( Käytössä myös korttiasiakkailla)

 

Käyttäjätaso 2

Tilanne on tosiaan kimurantti noiden urheilua sisältävien maksukanavien suhteen tällä hetkellä. Neuvottelut on kyllä käynnissä ja tiedotamme heti kun on jotain kerrottavaa tämän suhteen :relaxed:

Olisi kyllä myös kiva tietää että jos sanon cmore sport paketin irti saanko sitä enään samaan hintaan takaisin sitten kun sarjat taas jatkuvat

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki

Olisi kyllä myös kiva tietää että jos sanon cmore sport paketin irti saanko sitä enään samaan hintaan takaisin sitten kun sarjat taas jatkuvat

Valitettavasti tilanne on nyt sellainen, että ei voi kyllä tietää miten hinnoittelu tämän ikävän tilanteen jälkeen menee ja näin ollen ei kyllä pysty lupaamaan, että saisi juuri saman hinnan tai edun käyttöön. :( 

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +18

Tähänkin ketjuun vielä tiedoksi, että nyt on kanavapakettien muutokset ja hinnastot ollut jo jonkin aikaa tiedossa. :slight_smile: Ne pääsee lukemaan täältä.