Vastattu

Mihin kanavat ovat kadonneet?

  • 2 huhtikuu 2012
  • 9 kommenttia
  • 3398 katselukerrat

Laitoin aamulla boxin päälle ja mitään kanavia ei löytynyt. Huomasin kyllä viihteen etusivulla olleen tiedotteen ja tein sitten uudelleen kanavahaun. Haku näytti kaikki kanavat mutta tallennusvaiheessa se ilmoitti 0 kanavaa löytynyt. Kanavavalikossa näkyy vain elokuva- ja sarjakanavat - ei mitään normaaleja kanavia. Viihde -valikko löytyy ja tallenteita voi katsoa mutta kanavien suhteen on hiljaista. Mitäköhän ihmettä tässä pitäisi nyt tehdä?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi 4p3 2 huhtikuu 2012, 06:46

Joo minulla oli sama ongelma että ei aluksi tunnistanut kanavia ollenkaan vaikka tehdasasetuksetkin palautin pari kertaa ja sen jälkeen kanavat hain, mutta seuraavalla haulla tunnisti taas kaikki kanavat.

Eli kannattaa koittaa useamman kerran, jos vaikka lähtis pelittämään.
Katso alkuperäinen viesti

9 kommenttia

Joo minulla oli sama ongelma että ei aluksi tunnistanut kanavia ollenkaan vaikka tehdasasetuksetkin palautin pari kertaa ja sen jälkeen kanavat hain, mutta seuraavalla haulla tunnisti taas kaikki kanavat.

Eli kannattaa koittaa useamman kerran, jos vaikka lähtis pelittämään.
Jep. Kiitokset, tehdasasetuksien palauttamisella kanavat palautuivat. Joka tapauksessa on ihan p**seestä, että tällaisia kommervenkkejä pitää käydä tekemään eikä niihin ole viihteen sivuilla edes mitään ennakkovaroitusta.
Käyttäjätaso 2
Dikiboksista kun shköjohdon irroittaa niin se on minulla auttanu kanavien näkymiseen.
Käyttäjätaso 1
Joo, ihmettelin samaa kun yritin katsoa aamupalan aikana Aamu-TV. Piti lähteä duuniin niin en voinut katsoa asiaa lisää.

Vaimolla on vapaapäivä niin sit kun herää pitää sanoa asiasta että laittaa tehdasasetuksille. 
Käyttäjätaso 4
Eli tosiaan tehdasasetusten palautuksella saa kanavat taas näkyviin. Pelkällä uudella haulla digiboksi ei välttämättä pyyhi pois vanhoja kanavia ja niiden paikkoja muistista vaan etsii vain uusia. Koskee siis vanhempia digiboksimalleja ja Pacella pitäisi näkyä kanavat normaalisti.

Ongelma korjaantuu Tehdasetusten palautuksella (Menu -> Vianselvitys -> Info -> Tehdasetusten palautus (vihreä painike kaukosäätimestä). Muista myös painaa tehdasasetusten palautuksen jälkeen kaukosäätimestä *(tähti)-painiketta, jotta salausavaimet päivittyvät ja myös maksukanavat lähtevät toimimaan.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Buuttaa, palauta, buuttaa, palauta! Milloinhan tuo hemmetin jumppalauta tulee kuntoon?
Missä meidän kanavat on? Onko Keravalla joku ongelma Elisa Viihteen kanssa? 

Muutaman viikon ollut ongelmia Maikkarin, Nelosen ym ohjelmien katsomisessa, kun pätkii niin että hermot menee. No ollaan laitettu boksille ne ohjelmat joita seurataan ja muuten katsotty Ylen kanavia. Nyt sitten ei näy mitään boksin kautta, Ehdottaa vaan koko ajan että "Käynnistä Elokuvaopas".

Olen nyt buutannut kerran, palatuttanut tehdasasetukset kahdesti. Mitä vielä voin tehdä? Hermot menee kun tunnin olen säätänyt tässä jo. Mulla on vapaailta ja näin tää menee typerän koneen kanssa...
Nyt sain kanavat takaisin ottamasta virtajohdon pois pariin kertaan. Maikkarin ja nelosen (sub, ava, liv jne) pätkiminen jatkuu. Mitähän sille voi tehdä? Ylen kanavat näkyy hyvin ja noi muutkin, jos ensi pistää boksille ne.
Käyttäjätaso 4
Buuttaapa vielä modeemikin. Jos ei auta eikun vikailmoituksen tekoon.

Antennivahvistinta tietysti voisi kokeilla jos ongelmia ollut enemmänkin normi kanavien osalta.

Ava keskustelussa papparaisen suositus.

Osallistu keskusteluun