Kysymys

Mikä Elisa Viihde?

  • 27 helmikuu 2015
  • 6 kommenttia
  • 1599 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
Menin epämääräisen mainonnan retkuun ja hankin tällaisen Elisa Viihde Sovellushässäkän ilmaisella kokeilukuukaudella. Nyt on tässä päivä ihmetelty oikein porukalla että ostettiinko tosiaan 7 eurolla kuukaudessa mahdollisuus ladata iPadille tv-ohjelmia, jotka muutenkin näkyy jostain jo käytössä olevasta, enimmäkseen ilmaisesta palvelusta sekä bonuksena päälle mahdollisuus selata mitä kaikkia elokuvia voisikaan vuokrata jos voisi? Vai mitä tämä palvelu ihan käytännön tasolla pitää sisällään? Tunnuksilla pääsee iPad appsiin ja nähtävästi pystyy ohjelmia tallentamaan (ja ainakin pieniä pätkiä katsomaankin), mutta mitään muuta käyttöä ei kyllä olla keksitty. Hienosti saatiin apinaa koijjattua, harmittaa vain kun satuttiin itse olemaan siinä apinan asemassa. Lisäksi kiinnostaisi tietää miten tämän ns. palvelun saa irtisanottua.

6 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Ohhoh kirjoitti:
Lisäksi kiinnostaisi tietää miten tämän ns. palvelun saa irtisanottua.
Soita Elisan asiakaspalveluun. Puhelinnumero on 01019 0240 (mpm/pvm). Palvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 9-19 ja lauantaisin kello 10-16.30.
Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Tuolta löytyy palvelun kuvaus: http://elisa.fi/viihde/sovellus/

Tuo 6,90€/kk maksu pitää sisällään siis mahdollisuuden tallentaa TV-ohjelmia ja katsoa niitä mobiililaitteella. Mobiililaitteelta kuvan voi myös siirtää televisioon iOS-laitteissa Airplaylla ja Android-laitteissa Chromecastilla, tosin Chromecast-tuki on tulossa lähiaikoina myös iOS-versioon.

Videovuokraamo ei tällä hetkellä ole käytettävissä iOS-laitteissa, toisaalta sen käyttäminen ei vaadi tuon 6,90€/kk maksun maksamista vaan sitä varten voi rekisteröidä tunnukset ilmaiseksi ( https://online.elisaviihde.fi ). Mutta vuokraamo tosiaan toimii tällä hetkellä ainoastaan tietokoneen nettiselaimella sekä Android- ja WP-mobiilisovelluksilla.
Kiitosta. Irtisanominen onnistui myös löydettyäni pitkän ja hartaan etsinnän tuloksena jostain Elisan sivuilta jonkin kohdan josta jollain verukkeella pystyi laittamaan viestiä aspalle. Tämä vinkkinä jollekin toiselle, joka ehkä laillani olettaa, että sopimuksen jonka on netissä pystynyt tekemään, pystyy kyllä myös irtisanomaan nettiteitse ilman maksullista puhelinpalvelua.

Kaiken kaikkiaan olen tässä muutaman päivän aikana nyt huomioinut, että seikkaileminen Elisan nettisivuviidakossa käy ainakin näin satunnaiselle kävijälle helposti melkein työstä. Jotenkin on tullut tuntuma, että eikö nykyaikainen pitkälti verkkoalalla vaikuttava yritys pystyisi tekemään asioita yksinkertaisemmaksi. Lisäksi tunnuksien vaatiminen mitä erilaisimpiin paikkoihin ja ymmärtääkseni jopa eri tunnusten eri sivuille, tuntuu jotenkin hölmöltä. Ehkä tämänkin Viihde-mobiilipalvelun markkinoinnissa oikealle kohderyhmälle auttaisi, että palvelua harkitessaan pystyisi käydä katsomassa, mitä palvelu konkreettisesti pitää sisällään. Vai onko tiedostettu, että palvelu on todella niin köykäinen, että parempi myydä aavistuksen kieroilla mainoslauseilla ja antaa jokaisen huomata itse mihin tulikaan sitouduttua?

No ei mitään. Tällä kertaa selvittiin ilman taloudellisia menetyksiä ja tuli konkreettisesti huomattua, mistä syistä pysytellään DNA:n asiakkaina terästettynä säännöllisin väliajoin vaihtuvalla kuukausimaksullisella elokuvapalvelulla. Kiitos. Palataan kenties asiaan jos/kun tarjolla on jotain mistä kannattaa maksaa.
Ajattelin juuri kokeilla tuota,

Lähinnä siinä kiinnostaa se että voi "nauhoittaa" kaikkia Suomessa näkyviä kanavia. Näkyyhän melko suuri osa jostain yle -areeena/katsomo jne., mutta ei kaikki.

Tässä mahdollisuus kaikkiin yhden appsin kautta. 

Ajatuksena on katsella ohjelmat IPAD->ATV.

Jos vain toimii OK, ei tuo 6,90 ole paha hinta. Ei tarvitse ostaa digiboksia tms.

Toki jos kaikki ohjelmat mitä haluaa katsoa, voi katsoa silloin kun ne tulevat, ei TV:een lisäksi juuri muuta tarvitse.

Minuta tuo palvelu on ihan hyvin kuvattu Elisan sivuilla
Käyttäjätaso 7
repe1203 kirjoitti:
Lähinnä siinä kiinnostaa se että voi "nauhoittaa" kaikkia Suomessa näkyviä kanavia.

Viihteessä voi tallentaa vain ilmaisia perus- ja lisäkanavia , ei maksukanavia.
Juu, niinhän se on, mutta tuo ei haittaa.

Ei ole tarkoitus tilata maksukanavia joten tuo ei ole rajoitus 🙂

Osallistu keskusteluun