Vastattu

Mikä on elisa viihteen käyttöpakko? 2 vuottako?

  • 12 joulukuu 2018
  • 2 kommenttia
  • 592 katselukerrat

Olen käyttänyt elisavihdettä kuukausia. Asunnonvaihdon ym. seurauksena olenyrittänyt lopettaa tämän käytön. Elisa kuitenkinilmoittaa, liittymänkestoajaksi 2v ja on siitä jo laskuttamassa. Mitään tietoa ei ole annettu kestoajasta aikaisemmin.

Käydessäni ostamassa tonnin älykännykkää, lyötiinkäteeni myös viihteen paketti. Mitä tällä teen, kysyin? Anna vaikka ytävälle, sanottiin! Tällaistahan ei saa edes peruttua - tiedän.

Elisa pitää minua pilkkanaan ja olenkin eroamassa.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 12 joulukuu 2018, 11:33

Määräaikaisen Elisa Viihteen irtisanominen esim. muuton yhteydessä voi tulla kysymykseen, mikäli Elisa ei voi toimittaa Elisa Viihde -palvelua uuteen osoitteeseen. Mikäli palvelu voidaan toimittaa uuteen osoitteeseen, ei perusteita irtisanomiselle muodostu.Jos tilattu tuote on Elisa Viihde digiboksilla ja laajakaistalla (39,90€/kk), eikä uuteen osoitteeseen saa Elisan laajakaistaa, voidaan palvelu muuttaa Elisa Viihde digiboksilla -versioon (19,90€/kk). Elisa Viihde kun toimii myös muiden operaattoreiden laajakaistalla.Joissain tilanteissa määräaikainenkin Elisa Viihde sopimus voidaan purkaa ennen määräajan päättymistä. Näissä tilanteissa asiakkaalla tulisi kuitenkin olla painavia perusteita sopimuksen irtisanomiselle. Tällaiset tilanteet käsitellään aina tapauskohtaisesti.Mikäli Elisa Viihde on tuo edullisin mobiiliversio, on se yleensä toistaiseksi voimassa oleva ja sen voi irtisanoa milloin haluaa.

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/ohje/irtisanominen/#viihdeNäissä tilanteissa asiakkaan tulisi olla yhteydessä Elisan asiakaspalveluun tilanteen selvittämiseksi.

https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot/
Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Oletko hankinnut Viihteen netin ja digiboksin kanssa? Silloin kiinteä laajakaista Viihteellä maksaa 39,90 euroa ja on kahden vuoden sopimus. Elisa Viihde -sovellus ei ole määräaikainen, ellei toisin kerrottu tilauksessa, silloin sen voi perua mahdollisimman pian. Viihde digiboksilla 19,90 saattaa myös olla määräaikainen kahden vuoden ajan, oletko minkä Viihteen parissa?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Määräaikaisen Elisa Viihteen irtisanominen esim. muuton yhteydessä voi tulla kysymykseen, mikäli Elisa ei voi toimittaa Elisa Viihde -palvelua uuteen osoitteeseen. Mikäli palvelu voidaan toimittaa uuteen osoitteeseen, ei perusteita irtisanomiselle muodostu.

Jos tilattu tuote on Elisa Viihde digiboksilla ja laajakaistalla (39,90€/kk), eikä uuteen osoitteeseen saa Elisan laajakaistaa, voidaan palvelu muuttaa Elisa Viihde digiboksilla -versioon (19,90€/kk). Elisa Viihde kun toimii myös muiden operaattoreiden laajakaistalla.

Joissain tilanteissa määräaikainenkin Elisa Viihde sopimus voidaan purkaa ennen määräajan päättymistä. Näissä tilanteissa asiakkaalla tulisi kuitenkin olla painavia perusteita sopimuksen irtisanomiselle. Tällaiset tilanteet käsitellään aina tapauskohtaisesti.

Mikäli Elisa Viihde on tuo edullisin mobiiliversio, on se yleensä toistaiseksi voimassa oleva ja sen voi irtisanoa milloin haluaa.
https://elisa.fi/asiakaspalvelu/ohje/irtisanominen/#viihde

Näissä tilanteissa asiakkaan tulisi olla yhteydessä Elisan asiakaspalveluun tilanteen selvittämiseksi.
https://elisa.fi/asiakaspalvelu/yhteystiedot/