Kysymys

minkä tähden teitte uudet nettisivut ovat niin vaikeaselkoiset terveisin 68v

  • 15 huhtikuu 2015
  • 2 kommenttia
  • 820 katselukerrat

minkä tähden teitte uudet nettisivut ovat niin vaikeaselkoiset terveisin 68v

2 kommenttia

Käyttäjätaso 4
Kunniamerkki
Hei marmak29,

ja tervetuloa Palstalle! Mitä sivua tarkalleen ottaen tarkoitat? Kertoisitko tästä hieman enemmän ja mikä on mielestäsi sekavaa, niin osaisin vastata tähän paremmin 🙂
Käyttäjätaso 4
Voisiko joku Elisalta kertoa, kuinka paljon tunti jäljellä olevaa tallennustilaa on gigatavuissa? Vanhalla sivustolla käytetyn tallennustilan näki 0,01 prosentin eli (5000 * 0.0001) GB = 500 MB:n tarkkuudella, jolloin eri kanavien erilainen bittivirta huomioiden oli helppo arvioida, missä vaiheessa tulee sata prosenttia täyteen.

Ainakin minulla on tapana käyttää tallennustila tarkoin hyväksi, mikä käytännössä tarkoittaa sitä, että siitä on jatkuvasti yli 99,5 % käytössä ja tarvittaessa aina poistelen tai latailen tallenteita koneelle pitääkseni täyttöasteen koko ajan alle 100 prosentissa, jotta uudet tallenteet eivät jää tallennustilan täyttymisen takia tallentumatta. Nyt näiden uusien sivujen myötä käytetyn tallennustilan riittävän tarkka seuranta ei ole mahdollista ainakaan ilman tietoa jäljellä olevan tallennustilan tunti-megatavu-vastaavuudesta.

Osallistu keskusteluun