Mistä enää maksan?

  • 13 toukokuu 2018
  • 3 kommenttia
  • 429 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Tietokone ilmoitti, että tietoturvapalvelu ei ole enää Elisan kautta voimassa ja se pitäisi tilata erikseen aika kalliiseen hintaan. Hinnassahan tuo palvelun poistuminen ei näkynyt millään lailla. Samoin kuten tunnettua on, niin tallennepalvelusta poistuu automaattisesti 2 vuotta vanhat. Sinne tuli kerättyä varsinainen kokoelma joka on nyt poissa.
Ottaen huomioon että maksan 40 eur/kk, niin en tiedä enää onko tuolle katetta. Internetin ja tietoturvan saa paljon halvemmalla maksulla. Muut Elisa Viihteen palvelut kuin tallennuspalvelut ovatkin sitten erikseen veloitettavia.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Hei.

Tietoturva ei enää kuulu Elisa Viihteen kuukausimaksuun. Ja siihen ei tosiaan kuulu enää edes modeemi nettiä varten. Ennen nämä sai mukaan veloituksetta niin kauan kuin palvelu oli käytössä.

Maksat siis turhasta. Avast on hyvä ilmainen virusturva, miksi maksaisit enemmän?

Minulla oli Viihde kaksi vuotta, hyvä kun sain irtisanottua. 4G riittää ok.
Käyttäjätaso 1
Hei, joo minulla on työpaikalta mokkula jolla voisi hoitaa tuon langattoman netin.

Ilmeisesti Elisa Viihteen näkymää päivitetään aina lähinnä sen takia, että lisämaksulliset palvelut olisivat houkuttelevammin saatavilla.

ELI: Maksat kallista perusmaksua mutta kaikki mikä kiinnostaa maksaa sitten kuitenkin vielä lisää. Ahneella voi olla p***** loppu.

Telkkarini suoratoistopalveluista riittää kyllä katsottavaa, pelkästään YouTube ja Areena, mutta en tiedä, riittääkö niihin 4G?

Onneksi sentään häiritsevä puhelinmyynti tableteista ja muista lisähärpäkkeistä on lakannut. Nekin saa paljon edullisemmin vaikka Verkkokaupasta.
Käyttäjätaso 4
Meille Elisa viihde sopii hyvin ja lisäkanavista maksamme ilomielin,koska on valinnanvaraa runsaasti,mitä milloinkin haluamme katsoa. Esim Areenaa emme viitsi katsoa ollenkaan. Myöskään ongelmia ei minkäänlaisia ole ollut. Voiko siis paremmin enään olla. Ei voi.

Osallistu keskusteluun