Vastattu

Miten Elisa viihteen saa toimimaan Mac minillä

  • 18 July 2019
  • 2 kommenttia
  • 922 katselukerrat

Mistä löydän ohjeet? Epäilen että reittittimessä ei ole sopivaa ylimääräistä reikää digiboxille.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Dj_God 18 July 2019, 13:36

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

2 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Elisaviihteen digiboxi toimii myös langattomasti,joten jos reitittimessä on wlan niin verkkojohtoa ei tarvita.Tuosta Mac ministä en osaa sanoa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Tervetuloa OmaYhteisöön @Kari Hallantie!

Tietokoneilla (Windows & OSX) Elisa Viihteen käyttö onnistuu selaimella osoitteessa elisaviihde.fi. Lisää tietoa tästä löydät vaikkapa oheisesta Elisan ohjeartikkelista.
https://elisa.fi/asiakaspalvelu/aihe/viihde/ohje/elisaviihde-sivusto/

Elisa Viihteen digiboksin saa myös langattomaan verkkoon. Tosin joissain tilanteissa langallinen yhteys digiboksille on ollut se parempi vaihtoehto. Tähän tarvitaan yksi vapaa LAN -portti modeemista/reitittimestä ja sopivan mittainen RJ45 -kaapeli.

Jos sinulla ei vielä ole Elisa Viihde -sopimusta, voit tilata Viihteen täältä. Tarjolla on pelkkä mobiiliversio, joka oikeuttaa käyttämään myös Elisa Viihteen sivustoa. Sitten on kaksi digiboksillista sopimusta tarjolla, joista toisessa on laajakaista mukana. Mikäli sinulla on jo kiinteä laajakaista, valitse tuo pelkällä digiboksilla varustettu versio (19,90€/kk).

Ellen pahasti väärin muista, digiboksillisella asiakkaalla on mahdollisuus katsella tuon mobiilisovelluksen kautta monipuolisempaa (maksullista) sisältöä kuin pelkän mobiilisovelluksen omaavalla asiakkaalla. Jos maksullista sisältöä (kanavapaketit & ohjelmakirjastot) ei ole tarkoitus tilata, ei tällä ole mitään merkitystä.