Vastattu

Miten poistetaan maksukortin tiedot?

  • 19 March 2018
  • 6 kommenttia
  • 1861 katselukerrat

Vuokraan silloin tällöin elokuvia elisa vuokraamosta ja se tallentaa näköjää automaattisesti maksukortin tiedot. Miten ne sais poistettua? Ja en mitään muita elisan palveluita käytä, pelkästään vuokraamoa.
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Sokrates 19 March 2018, 13:45

Katso alkuperäinen viesti

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

6 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Vuokraan silloin tällöin elokuvia elisa vuokraamosta ja se tallentaa näköjää automaattisesti maksukortin tiedot. Miten ne sais poistettua?

Kokeilepa ensimmäiseksi tyhjentää selaimen historia ja välimuisti. Jos ei auta eli jos Elisan palvelin tallentaa niitä korttitietoja , niin ota yhteyttä aspaan.
Tais sekottaa tilannetta vaan entisestään :8 Nyt kun yrittää vuokrata niin väittää ettei ole tunnuksia elisa viihteeseen.
Käyttäjätaso 7
Tais sekottaa tilannetta vaan entisestään :8 Nyt kun yrittää vuokrata niin väittää ettei ole tunnuksia elisa viihteeseen.

Hmmmm....

Luultavasti ne asiakastiedot vain pitää kirjoittaa sinne uudelleen.

PS. Jos käytät jotakin appia , niin sen uudelleen asennus saattaa olla tarpeen.
Tuo näyttäs korjanneen asian. Mut siinä kyllä taas lukee kun yrittää vuokrata kortilla, että sen tiedot tallennetaan automaattisesti payex järjestelmään, mutta voi poistaa sieltä milloin vain. Onko tietoa miten ne sieltä sais sitte pois?
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Hmm, ei oo ite tullut lisättyä eikä tätä myöten myöskään poistettua niitä itse nettisivuilta, mutta ainakin aspan kautta saa ainakin poistettua tallennetut korttitiedot. 🙂
Käyttäjätaso 7
Joo tää korjas asian ku laitto ne uuestaa 🙂 Mitenhän enne oli mahdollista vuokrata noita elokuvia ilman tuota pin koodia kun nyt vasta tuli se käyttöön

Ihmisen muisti on siitä ihmeellinen , että se ei aina tallenna kaikkea mitä on tullut tehtyä. No voihan Elisan sovelluksetkin välillä temppuilla , mutta pitäisi sen palvelun kysyä PIN-kooda aina vuokrauksen yhteydessä tai ainakin ensimmäisellä kerralla. 🙂