Miten saan pelkän netin edullisesti?

  • 30 June 2020
  • 4 kommenttia
  • 1641 katselukerrat

Hei!

 

Osaisikohan täällä joku vinkata mulle, miten saisin pelkän netin (50-100M) talouteeni edullisesti. Olen ollut pari vuotta Elisa Viihteen vankina eli hölmöyksissäni otin sen myymälästä enkä voinut sitä tilausta purkaa. Nyt voisin sen purkaa.

Asun yhden ihmisen taloudessa, rivitalossa, jossa on valokuitu. Minulla on älytelkkari. Tarvitsen netin, jolla pääsen Netlifxiin, Areenaan ja tietokoneella internettiin. En tarvitse Viihteen tallennuspalveluja.

Olenko uusi asiakas, jos nyt puran Elisa Viihde -sopparin ja otan sen Premiumin hintaan 12,45 e ja 3 kk jälkeen 24,90? Kuuluuko premium-hintaan netti?

 


Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

4 kommenttia

Käyttäjätaso 7

Tarkistapa Elisan liittymätarjonta osoiteeseesi täältä.

https://elisa.fi/kauppa/nettiliittymat/kiinteat-laajakaistat

Kiitos, kävin sivuilla mutta siellä ehdotetaan vielä nopeampia ja kalliimpia vaihtoehtoja. Olen Elisalle joskus soitellutkin ja on sanottu, että netti maksaa sen 40 e oli sitten Viihdettä tai ei.

Käyttäjätaso 7

Olenko uusi asiakas, jos nyt puran Elisa Viihde -sopparin ja otan sen Premiumin hintaan 12,45 e ja 3 kk jälkeen 24,90? Kuuluuko premium-hintaan netti?

 

Uusilla Viihde asiakkailla laajakaista ei enää kuulu sopimukseen , vaan Viihde ja laajakaista pitää tilata erikseen. Siis tuohon Premiumin hintaan ei kuulu laajakaistaa.

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +26

Yleensä uudeksi asiakkaaksi luetaan asiakas, jolla ei ole aiempaa sopimusta asiakkuudellaan. Jos sinulla on nyt tavallinen Elisa Viihde, irtisanot sen ja otat Elisa Viihde Premiumin tilalle, et ole uusi asiakas. Täten myöskään noita uuden asiakkaan etuja et pääse hyödyntämään.

 

Mikäli tuo taloyhtiöön tuleva valokuitu on Elisalta, kannattaa tosiaan tarkistaa tarjonta tuosta aiemmasta linkistä. Jos valokuidun toimittaa jokin muu operaattori, tarkista tarjonta ja hinnat ko. operaattorin kautta.

 

Meille esim. Elisa tarjoaa 50M VDSL (korttelikuitu) liittymää 19,90€/kk (norm. 32,90€/kk). DNA:lta taas tulee taloyhtiöön valokuitu ja siitä kaapeliverkkoa pitkin huoneistoon. DNA:lta on käytössä tällä hetkellä 400M yhteys 200M yhteyden hinnalla, eli 34,90€/kk. Voin sanoa, että tuo DNA:n yhteys on Elisan kupariin verrattuna ihan eri maailmasta ja jos normaalihintoja vertailee, saan lähes samalla rahalla 8 kertaa nopeamman yhteyden DNA:lta kuin Elisalta. Verkkopelaajana arvostan myös nykyisen yhteystekniikan tuomaa alhaista pingiä, toista se oli Elisan VDSL -yhteydellä.