Vastattu

Miten saan tallenteet toimimaan Chromella!!?

  • 23 marraskuu 2015
  • 3 kommenttia
  • 966 katselukerrat

  • Uusi keskustelija
  • 1 kommentti
Nyt taas tullut näköjää joku hemmetin päivitys johonkin ja Chromella ei Viihteen tallenteet näy.. lueskelin aijempia asian kanssa painineita, mutta osa ohjeista meni jo yli ymmärryksen... VLC:n nyt latasin koneelle, ja silti herjaa samaa sivua että Asenna VLC. Mielellään jatkaisin Chromen käyttöä kun on hyvä ja itselle mieluisa & helppokäyttöinen. Internet Explorerin käyttö on hanukasta mutta sillä toimii näköjään JOTENKUTEN tallenteet.. kelaamisen palkki ei näytä oikein ja jotenkin käy muutenkin hitaalla.  Menee kohta niin hermot että tästä on "VIIHDE" kaukana! Ei ole helppokäyttöinen EI! Miksi ensin toimi hyvin Viihde koneella ilman mitään ja nyt sitten mättää..? Milloin mikäkin nyt tökkii ja hermot paukkuu. AUTTAKKEEE. APUVA. 

Jollain ollut näköjään samantapaista ongelmaa; 

 ?24-05-2015 22:58 - muokattu ?24-05-2015 23:05" En nyt ole kovinkaan vakuuttunut tästä VLC:sta. Elisa Viihde -palvelu tuli käyttööni vasta äskettäin laajakaistan mukana, en ollut siihen juurikaan perehtynyt. Sovellukset näyttävät toimivan hyvin, mutta selainversio ei. Ensin piti asentaa VLC-ohjelma, jota en muista minkään muun videon katsomisen aiemmin vaatineen (kuulostaa jo epäilyttävältä).

Videon katsominen tietokoneella kyllä onnistuu, mutta on vähän nihkeää. Jos haluaisi katsoa ohjelmasta vaikka vain tiettyjä kohtia uudestaan, kelaaminen on hankalaa, koska ei ole mitään kelausnappeja. Sovelluksessa on sentään 5 min. ja 30 sek. eteenpäin -vaihtoehdot, mutta selaimella eteenpäin siirtyminen on lähinnä arvailua, että kuinkahan paljon joku klikkaus vie eteenpäin.

Taaksepäin siirtyessä taas näyttäisi siltä, että videosta katoavat äänet, ja sivu on ladattava uudestaan, jos äänet haluaa takaisin. Takaisinpäin ei siis kannata kelata... tämä siis ainakin omalla Firefoxillani ja saattaa siihen tietysti äänikorttikin vaikuttaa, kyseessä ei ole mikään uusi konekaan.Jos videon katsomisen pysäyttää, uudelleen aloittaminen samasta kohdasta ei yleensä sitten enää onnistu, vaan sivu on ladattava uudestaan ja taas etsittävä oikeaa kohtaa.

Alareunan teksti lupaa, että tekstitys- ja ääniraidan saa vaihdettua k- ja l-näppäimillä, mutta sekin on lähinnä arvailua, että montako kertaa niitä joutuu painamaan, että se toimii. Tekstitkään eivät olleet oletusarvoisesti päällä, joten niitä sai klikkailla. Lähinnä olen siis vain ärtynyt yrittäessäni selailla eilisten Euroviisujen parhaita paloja tällä."
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi Arska 24 marraskuu 2015, 08:16

Chromelle yksi mahdollisuus https://asmand.wordpress.com/elisa-viihde/

Minä katson eViihteellä tai MediaManagerilla
Katso alkuperäinen viesti

3 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Chromelle yksi mahdollisuus https://asmand.wordpress.com/elisa-viihde/

Minä katson eViihteellä tai MediaManagerilla
Noi on juuri ne ohjeet mitkä menee hieman yli ymmärryksen. Nyt siinä pisteessä että VLC ja tuo ViihdeHelper3.3 laajennus ladattu ja ne ikonit näkyvillä - mutta pitääkö se joku VLC laajennus vai mikälie ladata myös Windowsille??! Pystyn nyt lataamaan näköjään kuvakkeesta koneelle katseltavan tallenteen - mutta aika turhauttavaa on odotella niidenkin latauksia ja poistella sitten koneelta. Huoh, on nyt pienen ihmisen rentoutumistuokiot tehty hankaliksi.. EViihde ja MediaManagerkaan ei sano mitään. Ja Explorerilla muuten voisi katsoa mutta kun se ei vain yksinkertaisesti toimi niinkuin pitäisi, lagii jumii ja pätkäsee kokonaan jos paussilla hetken tallenne. 😞 Mie en kestä. Viaplaylla onneksi vielä homma toimii moitteettomasti laitteella kuin laitteella joten tauon paikka ja pitää taas huomenna pähkäillä tätä Viihde h*lvettiä.
Käyttäjätaso 4
Kyllä, tarvitset myös pieni VLC launcheri. Sen voi ladata täältä http://bit.ly/1J6QcH7
Näköjään on ohjeissa vielä parannettava 🙂

Osallistu keskusteluun