Kysymys

modeemin wlan rikki miten saada uusi modeemi?

 • 29 lokakuu 2015
 • 5 kommenttia
 • 919 katselukerrat

eli eilen katosi wlani kokonaan. resetointi/boottaus ei auta yhtään. wlani ei löydy mistään.(vaikka asetuksissa se on päällä ja pitäis toimia) tehny kaikki temput mitä osaan ja wlan ei mene päälle vaikka mitä tekee. lueskelin foorumia ja huomasin et muutamalla on ollu sama ongelma ja saanu tätä kautta uuden modeemin?. modeemin malli on VMG3326-D20A 

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +4
Palaako modeemissa WLAN -valo? Oletko kokeillut painella modeemin oikeassa yläkulmassa olevaa WLAN ON/OFF -painiketta? Auttaako asiaan?

Olethan myös lisännyt asiakasnumerosi omiin tietoihisi. Näin Palstatiimi pystyy auttamaan sinua paremmin niin tämän kuin muidenkin mahdollisten ongelmien kanssa.
Käyttäjätaso 3
Koittaisin vielä resetoida boxin takasin tehdasasetuksille jos vaikka, joku ohjelman pätkä menny sekasin. Jos tuokaan ei auta niin sit varmaan voi jo todeta, että rikki on.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
 • ? Tervetuloa palstalle! Jotta varmasti menee oikein, niin kannattaa huomioida että täydellinen reset vaatii 3326:ssa 20 sek. painalluksen reset-napista. Seuraile valoja, kaikkien tulisi välähtää samanaikaisesti tämän painlemisen aikana, muuten laite ei resetoidu. Jos ei tämäkään tuo wlania takaisin niin sitten tuo on sökö.
 • modeemi nollattu monta kertaa niinku pitää (yli 20sek) ei vaikutusta. wlan lamppu kyl palaa.. et sitäki oon yrittäny edestakas painaa. hallinta ohjelmasta kans yrittäny säätää wlanin edestakas ei vaikutusta.
  Käyttäjätaso 6
  Kunniamerkki +3
 • ? Laita asiakasnumerosi profiiliisi, tai lähetä se palstatiimiläiselle yksityisviestinä, niin voimme tutkia tarkemmin / vaihtaa laitteen 🙂
 • Osallistu keskusteluun