Kysymys

Muutto ja nopeuden putoaminen

  • 19 kesäkuu 2013
  • 1 kommentti
  • 2113 katselukerrat

Eli minulla on muutto edessä ja siirrosta keskustellessani sain tietää, että tulevaan osoitteeseen ei ole saatavilla yhtä nopeaa yhteyttä kuin aikaisemmassa osoitteessani. Viihteen aikoinaan otin ainoastaan sen takia, että 100M-laajakaista olisi ollut saman hintainen ilman Viihdettä. 

Tiedustellessani kuinka paljon hinta putoaisi nopeuden puolittuessa minulle vastattiin, että ei yhtään. Seuraavaksi ehdotin sopimuksen purkamista, koska sama palvelu ei ole tarjolla uuteen osoitteeseeni. Ei kuulemma onnistu sekään. 

Mielestäni on kohtuutonta, että määräaikaista sopimusta tehdessä pitäisi ottaa huomioon se, että jos jostain syystä joutuu muuttamaan, eikä sama palvelu ole mahdollinen uudessa osoitteessa, joudun kuitenkin maksamaan samaa hintaa "huonommasta" tuotteesta sopimuskauden loppuun asti. 

Jos haluatte asiakaslähtöisempään suuntaan kehittää palveluitanne niin tässä on yksi hyvä kohde. Opinpahan ainakin itse seuraavalla kerralla selvittämään etukäteen tarkemmin tällaiset asiat. 

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Näinhän se tosiaan on että Elisa Viihde maksaa normaalisti aina 39,90 / kk tekniikasta riippumatta (yhtiövastikkeelliset liittymät ovat sitten jonkin verran halvempia). Elisa Viihde toimitetaan aina nopeimmalla mahdollisella meidän verkosta osoitteeseen saatavalla tekniikalla, ja Viihde-palvelut toimivat yhtälailla 100M (kuitu/kaapeli) ja 20M (ADSL) tekniikoiden kanssa. Mikäli Elisa Viihdettä ei voida jostain syystä toimittaa uuteen osoitteeseen (yhteysnopeus esimerkiksi liian hidas Viihde-palveluiden toimimista varten) tällöin sopimus voidaan luonnollisesti purkaa määräaikaisuuden aikanakin, mikäli emme saa yhteyttä korjattua häiriöilmoituksen kautta.

Osallistu keskusteluun