Näkemiin Elisa Viihde

  • 5 tammikuu 2017
  • 1 kommentti
  • 606 katselukerrat

Hei, olen ollut Elisa Viihteen käyttäjä / tilaaja yli 10 vuotta (käytännössä Saunavisio ajoista asti), ja viimeisiin vuosiin asti olin myös tyytyväinen tuohon hinta/laatusuhteeseen, jonka takia olen jatkanut määräaikaista sopimusta aina kahden vuoden välein.

Nyt kuitenkin irtisanoin sopimuksen Helmikuun alusta alkaen (eli kun määräaikaisuus loppuu) ja en miettinyt hetkeäkään tuon palvelun jatkotilausta.

Miksi?

Hinta-laatusuhde ei enää kohtaa.

-Boksin kanssa viihde maksaa n. 20e/kk. Tuolla hinnalla saa mahdollisuuden 1) vuokra kalliita elokuvia viihteestä lisämaksusta jotka ovat saman hintaisia myös ei Elisa viihteen käyttäjille, 2) katsoa tv kanavia sidottuna tuohon viihteen digiboksiin (lisämaksusta - poisukien muutama ilmaiskanava), 3) käyttää lisäpaleluita lisämaksusta (elisa areena, netflix, ruutu plus jne). On jotenkin koomista että Netflixiä, HBO Nordicia jne. saa kympillä, mutta viihde boksilla maksaa yli 20e ilman että saat käytännössä mitään hyödyllistä tuohon hintaan.

- Vuokraleffoista hävisi tämän adaptiivisen laadunsäädön takia mahdollisuus vuokrata 5.1 ääniraidallisia elokuva (eli maksat vuokrauksesta saman kuin blueray leffasta vuokraamossa mutta laatu on huonompaa).

- Digiboksin toimintojen poistaminen (ajansiirto esimerkkinä).


Olen ollut aina tyytyväinen Elisan asiakaspalvelun toimintaan. Palvelu on nopeaa, joustavaa ja ystävällistä. Sinänsä harmittaa päättää aiakkuus, mutta mielestäni Viihde on jäänyt pahasti junnaamaan paikoilleen 2010 luvun alkupuolelle ja varsinaista kehitystä ei palvelussa enää ole pitkään aikaan tapahtunut - päinvastoin palvelun laatu heikentyy esim. noiden automaattisten laadunsäätöjen takia.

1 kommentti

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Hei timbba80!

Harmi, ettei Elisa Viihde enää kohtaa käyttötarpeitasi. Itselleni tärkeimmät ominaisuudet Viihteessä on tuo suuri tallennustila ja palvelun käyttö Sovelluksen kautta. Sieltä saa näppärästi etätallennukseen ohjelmat jne, ja kuuluuhan palveluun ihan mukavasti lisäkanavia, jotka ei muuten näkyisi 🙂 Nämä ominaisuudet ainakin itse koen niin hyödyllisiksi, että niistä mielellään maksan. Jokaisella tietenkin on omat mieltymykset ja mielipiteet siitä, mitkä ominaisuudet kokee hyviksi ja tarpeellisiksi.

Ajansiirtoahan ei tosiaan uusimmassa digiboksissa perinteisenä ole, mutta vähän kiertäen kyllä. Parhaillaan tallentuvaa ohjelmaa voi alkaa katsomaan kesken tallennuksen, ja näin ollen pysäytellä sitä miten haluaa.

Kiitos kuitenkin kovasti asiakkuudestasi ja palautteestasi! Palvelua kyllä jatkuvasti pyritään kehittämään, ja saadut asiakaspalautteet ovat supertärkeitä. Toivottavasti meidän Viihde jossakin kohtaa taas tuntuu harkitsemisen arvoiselta ratkaisulta sinulle! 🙂

Osallistu keskusteluun