Vastattu

Nelosen kanavat (Nelonen, Jim, Liv ja Hero) katosivat?Näytä ensimmäinen kirjoitus

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

27 kommenttia

Käyttäjätaso 4

Testailin tota nyt vähän ja ainakin Premium boksilla homma meni näin (kilpailija tarjoo TV:n seinästä mulla):
-Ilman antennia > Ei näy
-Antennijohto kiinni ja viritys > Näkyy
-Johto irti > Ei näy
-Johto kiinni ja käynti toisen kanavan kautta takaisin 24 > Näkyy
Eli juuri niinkuin olettaa sopisi :)

Seuraavaksi testi N7800 boksilla ja täysin samoin käyttäytyi.

Nyt melkein sitten on joku asia tuossa mitä en suoraa saa toistettua, mahdollisesti esimerkiksi sitten se jos tuo Nelonen HD signaalitaso on lähtökohtaisesti jo toimivuuden osalta hilkulla? Onko siinä minkälaiset tasot toimiessaan?

 

Okei, nyt tämä minun osaltani selvisikin, pahoittelut turhista testauksista.

Kaapeli-tv -alueella (vanhukset) se toimii kuten yllä kuvasit. Meillä kotona antenni-tv varassa ei, mutta siinäpä onkin näköään perussyy se ettei Nelonen HD (24) ole 31.3.2020 alkaen ollut enää jaossakaan.

 

Erikseen toisissa threadeissä voidaan sitten vääntää miksei ne näy kaikissa laajakaistoissa, eikä muuten Elisa Viihteen Ruutu-sovelluksellakaan. Nelonen ilmoittaa omilla sivuillaan näin:

 

Nelonen Median kaikki tv-kanavat (Nelonen, Jim, Liv ja Hero) löytyvät HD-laatuisina ja ilmaiseksi Ruutu-palvelusta. Saat HD-kanavat käyttöösi rekisteröitymällä palveluun.

Ruutu-palvelu toimii kaikilla yleisimmillä laitteilla – mukaan lukien uudet HD-televisiot.  Kanavien lisäksi iso osa ohjelmista löytyy palvelusta myös ”valmiiksi tallennettuna”. Ruutu-palvelu ja sen HD-kanavat toimivat siis aina sekä antenni että kaapelitalouksissa.

 

Outoa on - kerrassaan...

Käyttäjätaso 6

Hyvä että asia selvisi :thumbsup_tone2:

Näin se tosiaan on, että Ruudun omien nettisivujen kautta Kanavat -sivulla suorat kanavasisällöt näkyy, mutta Elisa Viihteen sovelluksessa tätä ominaisuutta ei ainakaan vielä ole :confused:  tuo on melkein kehitysideana sellainen, että sen voisi viedä OmaYhteisön Ideapajalle ja vähän kartoittaa kiinnostusta tuolle toiminnallisuudelle. Sehän olisi tapa kiertää tätä ongelmaa että HD-kanavat eivät näy suoraan muiden operaattorien nettiyhteydellä, jos se olisi teknisesti ja sopimuksellisesti toteutettavissa.