Vastattu

Netflix lakannut toimimasta

  • 22 syyskuu 2016
  • 4 kommenttia
  • 505 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Käynnistäessäni Netflixiä, ilmoittaa laite tarkistavansa sovellusta ja muutama piste liikkuu ruudulla vasemmalta oikealle ilmeisestikin osoittaen jotain tapahtuvan. Mitään ei kuitenkaan tapahdu vaan pisteiden näkymä on ainoa jännitysnäytelmä n7700:lla. En tiedä koska "vika" on ilmestynyt, sillä en hirveän aktiivisesti ole Netflixiä käyttänyt. About viikko sitten huomasin tämän ekan kerran. Muiden sovellusten kanssa en ole huomannut kyseistä "vikaa".
PS3:lla toimii ihan normaalisti.

ps. koska saamme suosikkikanavalistan takaisin? Onko osaavampi koodari saatu jo hankittua?:8
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi TT-2k 22 syyskuu 2016, 12:55

@putard: Tuohon auttoi meillä, että kiskaisi N7700:stä virtapiuhan irti n. puoleksi minuutiksi. Seuraavalla yrityksellä Netflix starttasi sit aivan normaalisti.
Katso alkuperäinen viesti

4 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
@putard: Tuohon auttoi meillä, että kiskaisi N7700:stä virtapiuhan irti n. puoleksi minuutiksi. Seuraavalla yrityksellä Netflix starttasi sit aivan normaalisti.
Käyttäjätaso 1
Joopajoo, virtapiuha oli itselläkin ollu irti, mutta ilmeisesti ei riittävän pitkään. Kiitos avusta.
Saitko netflixin toimimaan? Mulla nimittäin sama ongelma 🤔
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Kannattaa tehdä seuraavat hommat järjestyksessä, ja katsoa korjaantuiko ongelma:

1. Tarkista että digiboksi on suoraan verkkojohdolla (RJ45) kiinni modeemissa, modeemin porttia 4 tulee välttää, portit 1-3 ok. Langatonta yhteyttä voi toki käyttää jos verkkojohdon vetäminen ei ole mahdollista.

2. Sammuta digiboksi ja modeemi. Kytke modeemiin virrat, ja resetoi se painamalla "reset"-nappia 20 sekuntia. Katso että laite väläyttää valoja resetin merkiksi.

3. Kun nettiyhteys taas toimii, ota digiboksista virtapiuha irti, ja samalla kun kytket sen takaisin kiinni, pidä virtanappia pohjassa kunnes virtavalo alkaa vilkkua. Tämä pakottaa digiboksin hakemaan päivityksiä.

4. Kun kuva palautuu normaaliksi, paina digiboksin virtanappia nopeasti viisi kertaa peräkkäin palauttaaksesi sille tehdasasetukset (jos sinulla on valkoinen Pace-digiboksi, palauta sille tehdasasetukset valikon kautta).

5. Kokeile toimiiko nyt kunnolla.

Osallistu keskusteluun