Kysymys

Netflix Suomessa - Vihdoin Elisa Viihteelle kilpailija!

 • 18 October 2012
 • 40 kommenttia
 • 12604 katselukerrat

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
 • Entinen OmaYhteisön jäsen
 • 13721 kommenttia
Moikka,

Itse olen janoinen kokeilemaan kaikkea uutta ja niinpä loin Netflixin tunnuksen eilen, ensimmäinen kuukausi ilmainen ja Spotifyn Premium-asiakkaana sain sitä seuraavat kolme kuukautta ilmaiseksi Netflixissä. Palvelussa on siis leffoja, sarjoja ja tuollaisia. Ja niitä on paljon. Laatuun voi vaikuttaa niin, että esim. datarajatuilla liittymillä tiedonsiirto on maltillisempaa. Nopeussuositukset alla.

Mainitut Internet-yhteysnopeudet tarkoittavat latausnopeuksia (Download).

 

 • 0,5 megabittiä sekunnissa – vaadittu laajakaistan yhteysnopeus
 • 1,5 megabittiä sekunnissa – suositeltu laajakaistan yhteysnopeus
 • 3,0 megabittiä sekunnissa – DVD-laatusuositus
 • 5,0 megabittiä sekunnissa – HD-laatusuositus
Palvelun videot pyörivät makeasti jopa HD-laadussa Elisan mobiiliverkossa Saunalahden Nopsalla!

Tässä tiedonsiirtomäärät. Ei Soneran datakatolliseen mobiiliverkkoon. Valitse siis Saunalahti.

 • Hyvä laatu (korkeintaan 0,3 Gt tunnissa)
 • Parempi laatu (korkeintaan 0,7 Gt tunnissa)
 • Paras laatu (korkeintaan 1 Gt tunnissa tai korkeintaan 2,3 Gt tunnissa HD-laatuisena).
Eilen katsoin yhden Matrix-leffan ja kyllähän parituntisen aikana siirtyi Elisan mobiiliverkon kautta sellaiset 4,6 Gt dataa kaikkiaan. Onneksi on datarajaton. :)

Palvelussahan eli siis Netflixissä elokuvan voi valita itse tai vaikka hakea se hakukentän avulla. Elokuvia ja tuollaisia on paljon. Niin paljon ja niin helposti sekä halvalla saatavilla, että näen tuossa kilpailijan niin televisiokanaville, Elisa Viihteelle kuin Soneran Koti-TV:llekin. Mikä parasta Elisa Viihde tuntuu nyt kalliilta, kun erinomaisen elokuvavalikoiman saa viihteeksi vain Nopsan ja Netflixin yhteishinnalla 21,89 € vrt. Elisa Viihde 39.90 €.

Hanki siis netiksi Saunalahden datarajaton Nopsa 13,90 € kuukaudessa ja Netflix 7,99 € kuukaudessa. Elisa Viihde on siinä mielessä kinkkinen juttu, että kuka jaksaa tapella digiboksien kanssa, joten Netflix kannattaa. Ahkerassa testissäni, katsoin jo kaksi elokuvaa, en ole törmännyt yhteenkään ongelmaan. Katselukin hoituu vaikkapa tietokoneella, älypuhelimella tai sopivalla televisiolla ja muilla tuetuilla laitteilla.

Terveisiä kaikille televisiokanaville, nyt on aika muuttua. Kovaan suosioon päässyt Netflix on jo valloittanut onnistuneesti paikan myös suomalaisten keskuudessa. Muutama on jo irtisanonut Elisa Viihteen tuon tulon ansiosta ja toiset ne ovat lopettaneet maksullisten kanavapakettien tilauksen. Miinuksena se, että toistaiseksi uusia elokuvia ei juuri ole saatavilla, mutta vanhaa kyllä löytyy reilumminkin.

Ja todettakoon vielä, että kuukausimaksuunhan joka on 7.99 voi katsoa kaikkia elokuvia ja sarjoja. Elokvuasta tai vaikka sarjasta ei siis tarvitse erikseen maksaa sitten, kun on kuukausimaksullisen palvelun hankkinut. Elisallahan palvelussa saat lähinnä digiboksin, modeemin ja nettiyhteyden. Mutta monilla, varsinkin ADSL-asiakkailla, nopeus jää usein alhaiseksi eikä edes riitä Elisan Full HD:lle.

Kannattaako siis maksaa Elisalle 40 euroa kuukaudessa, kun Netflixissä voit maksaa vain 8 euroa kuussa ja siihen vaikka nettitikku maksiminopeudella. Palvelu toimii suoraan nettiselaimessa eikä sisällä mitään piilokuluja. Palvelusta voi irtisanoutua koska haluaa, tällöin kuitenkin menettää oikeuden katsoa leffoja. Samalla palvelussa voi arvioida, tähdittää tai lukea vaikka muiden arvioita leffoista yms.

Leffoja on erilaisia ja eri osastoilla, vaikkapa toimintaleffoja ja suuria televisiosaroja kuten Pako. Etusivulla palvelu osaa suositella mistä käyttäjä mahdollisesti tykkää muutamaan seikkaan perustuen jotka ovat: tehty kysely siitä mistä leffoista asiakas on kiinnostunut ja lisäksi katseluhistoriaa ja tähdityksiä seuraillaan. Jos siis tykkää el,okuvasta Matrix ja tykkää toimintoleffoista, suosituksissa saa jotain vastaavaa.

Leffoja ei voi ladata tekijänoikeussyistä omalle tietokoneelle eikä siihen ole oikein tarvettakaan. Netin yli jopa HD toistuu mutkatta vaikkapa Mobiililaajakaistalla. Mutta laajan laitetuen ansiosta leffoja voi katsoa niin tietokoneella, älypuhelimella kuin vaikkapa televisiossakin. Elisa Viihteessä voit tallentaa lisäksi tv-ohjelmia, mutta minusta se on marginaaliominaisuus, koska tosiaan monia tv-sarjoja ja -dokumentteja on Netflixissäkin.

Onko muilla kommentoitavaa Netflixiin liittyen?

Nyt elokuvista nauttimaan. Tutustu palveluun tästä!

40 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki
Juuh aikas mielenkiintoinen tuo, mitens suomi tekstitys pelaa?

:smileyhuh:
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Tekstitys on valmiiksi useammalla kielellä, esim. ruotsi ja suomi löytyy lähes aina. Osasta elokuvista tekstityksen voi poistaa. Ainoa miinus, että tekstityksen kokoon ei voi vaikuttaa, itse en esim. sängyltä näe tekstitystä sen pienuuden vuoksi, mutta onneksi voi käyttää apuna näkemiseen vaikkapa silmälaseja. Koska tekstitykset ovat näkemisen arvoisia. 😉 Näyttönä minulla on Acerin 22-tuumainen ja äänentoistona Sonyn stereosarja. Televisiota ei ole, koska pöytäkoneella maksan laskut, nettisurffailen ja kuuntelen Spotifyä ja nyt katson myös elokuvia Netflixistä.

Aion luultavasti maksaa myös Netflixistä. Kahdeksan euron kk-maksuhan ei ole suuri, jos katselee edes kymmenen elokuvaa kuukaudessa. Ja onhan se kivaa, että enää ei tarvitse odottaa koska sellainen elokuva tulisi televisiosta, jotta voi seurata vaan voi katsoa ihan omaan tahtiin ilman mainoksia erinomaisella laadulla! Tuli kuin tilauksesta. Voddleria olen käyttänyt, mutta se vaati erillisen ohjelman asennuksen ja parhaimmat elokuvat siellä maksullisia. Spotify Premiumia olen käyttänyt kohta kaksi vuotta.

Eli jos katsoo edes kahdeksan elokuvaa kuukaudessa, tulisi niiden kappalehinnaksi euro. Mikäli katselumäärä tuplaantuisi 16:aan, leffaa kohti summa olisi vain puiolet eli 50 senttiä. Mitä enemmän siis leffoja katsoo, sitä halvemmaksi palvelu tulee ja asiakaspalvelusta kysyin, että kyllä siellä tosiaan kaikki leffat ja sarjat mihin vain sivuilla törmää voi katsoa kuukausimaksulla eli niistä ei mene Visa Electronilta mitään maksuja eli kaikki kuuluu kahdeksaan euroon vaikka katsoisi aamusta iltaan elokuvia.

Lapsiperheille tiedoksi, että tuolla on myös paljon lastenelokuvia ja piirrettyjä tai muuta lapsillekin sopivaa kuten Peppi Pitkätossu yms. Mutta tosi aikuisille tiedoksi, että pornoleffoja sieltä ei löydy eikä kannata hakea. Myöskään animea ei löytynyt. Mutta kaikkea muuta siellä sitten onkin ja paljon. 😃
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Visa Electron ei käy?
Käyttäjätaso 4
VilkkuvaMajakka kirjoitti:

Visa Electron ei käy?


Ainakin itsellä kävi, pitää ilmeisesti vain olla verkkomaksaminen sallittu pankin päästä. 🙂
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
poseidon kirjoitti:
VilkkuvaMajakka kirjoitti:
Visa Electron ei käy?

Ainakin itsellä kävi, pitää ilmeisesti vain olla verkkomaksaminen sallittu pankin päästä. :)

Siis tä? Itsellä OP, eikä toimi. Kokeillut 10 kertaa, vikaa kortissa. Kyllä muilla ulkomaisilla kaupoilla kortti toimii.
Käyttäjätaso 4
VilkkuvaMajakka kirjoitti:

poseidon kirjoitti:

VilkkuvaMajakka kirjoitti:

Visa Electron ei käy?


Ainakin itsellä kävi, pitää ilmeisesti vain olla verkkomaksaminen sallittu pankin päästä. :)


Siis tä? Itsellä OP, eikä toimi. Kokeillut 10 kertaa, vikaa kortissa. Kyllä muilla ulkomaisilla kaupoilla kortti toimii.


Aih, itselläkin OP ja aamulla meni ihan hyvin Visana läpi. Kertaakaan ei ole herjannut mitään kun ostanut Visana tuolla electronilla (pl. tapaus jossa ei mennyt veloitus millään läpi päiväkohtaisten ostorajojen vuoksi). Onhan Verified By Visa -täppä varmasti päällä verkkopankissa?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Liitetty lukee verkkopankissa. Viime viikolla viimeksi tilattu ulkomailta tavaraa ja kortti toimi. No, katselen youtubesta karpolla on asiaa-jaksoja 🙂
Käyttäjätaso 4
Sen verran jaksoin tutkia tuota palvelua, että registeröidyin ... koska maksupolitiikka oli perin amerikkalainen (ei tilisiirtoa yms.) ja turvaton jätin maksamisen väliin. Katselin mitä on tarjolla eikä se häävin suuri valikoima ollut vanhoja elokuvia/dokumentteja.

Lisäksi on paljastunut virhe tai taitava mainostemppu, palvelun tekstityksissä:

http://is.gd/ctod61

Selvää on että tämän kaltainen palvelu yhdessä HBO nordic:n yms. kanssa aiheuttaa melkoista katoa perinteisille ja monikäyttöä estäville anteeni- ja kaapeli-tv maksu-TV kanavapakettipalveluille hintaan ~40€/kk . Niiden aika alkaa olla ohi, netti-TV tulee lyömään itsensä läpi ensi vuonna Suomessakin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Jonkin maksutv-palvelun edustaja taisi tässä viikolla julkaista tiedon, että edustamansa palvelun kuukausimaksua ollaan tarkistamassa.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Hyvis kirjoitti:
Jonkin maksutv-palvelun edustaja taisi tässä viikolla julkaista tiedon, että edustamansa palvelun kuukausimaksua ollaan tarkistamassa.

Myös Viaplay uhkasi tiputtaa hintansa kympistä tuonne kahdeksaan euroon kun Netflix rantautui Suomeen.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Netflix kuukausi ilmaiseksi nopeimmalle, sain koodin, mutta ei ole käyttöä.

En ole tyytyväinen leffavalikoimaan, itselleni saisi olla enemmän uutta, että viitsisi käyttää.

Kuponki, jonka sain on tämä:

Anna tarjouskoodi 80035552 osoitteessa www.netflix.fi/erikoistarjous 15. tammikuuta 2013 mennessä.
Käyttäjätaso 3
En kyllä laskisi Netflixiä Elisa Viihteen kilpailijaksi, varsinaisia kilpailijoita Elisa Viihteelle on Maxivision Viihde ja Sonera Kotitv. Netflix tarvitsee esim. Windows-tietokoneen tai jonkin sopivan pelikonsolin eli ei edes toimi kaikissa laitteissa. En tiedä toimiiko Maceissakaan, mutta linux-koneissa vaatii virittelyä sen saaminen toimintaan. Netflix on lähinnä streamauspalvelu vähän Youtuben tapaan eikä varsinainen IPTV-ratkaisu.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +1
Jatketaas tätä keskustelua Netflixistä pienen testiajan jälkeen.

Itse otin välittömästi käyttöön kun tuli saataville ja nyt on toinen kuukausi menossa. Palvelu muuttui kohdallani juuri maksulliseksi ja ainakin vielä arvostan sen 8 euron arvoiseksi kuukaudessa. Valikoimahan sinällään on kohtuullisen laaja, mutta leffojen ystävänä hyvin suuren osan elokuvista olen jo nähnyt / omistan dvd:llä tai blurayllä. Tällä hetkellä parasta antia itselleni ovat TV-sarjat, joita suomessa ei ole näytetty. Sitten kun sarjat on katsottu niin leffatarjonta saa kyllä parantua jonkin verran, että palvelu jää itsellä käyttöön.

Aika hyvin Netflix on tuntunut kuitenkin saavan uutta sisältöä viimeisen n. kuukauden sisällä, joten toivo elää edelleen.

Teknisesti palvelu tuntuu toimivan hyvin, kunhan käytät modernia Windows-konetta. Silverlightin streami vaatii aika paljon potkua koneelta ja HD-laatu meinaa ajoittain nykiä omalla pari vuotta vanhalla läppärilläni. Työpaikan koneella testaillessa toiminta on ollut moitteetonta kun käytössä on Core i5 kone neljän gigan muistilla.

Olen rinnalla testannut myös Viaplaytä, joka laski hintansa samalle tasolle Netflixin kanssa sen tullessa markkinoille. Myös heillä ensimmäinen kuukausi on veloitukseton tällä hetkellä. Tekniikka taustalla taitaa olla melkolailla samaa, joten toiminnallisuuden eroa ei suuremmin ole. Leffavalikoima vaikuttaa Viaplayssä tällä hetkellä vähän tuoreemmalta kuin Netflixissä. Niille jotka tykkää, positiivista voi olla pohjoismaisen tuotannon suuri määrä.

Viaplayn suuri plussa itselleni on tällä hetkellä se, että se toimii suoraan televisiossani kiinni olevassa LG:n ST600 "älylaatikossa". Netflixiä ko. loota ei tällä hetkellä tue, eikä LG:n tuesta saanut vastausta tuleeko tukea ikinä olemaankaan. Kyse taitaa olla lähinnä linjavedosta pohjoismaissa, koska loota tukee palvelua kuitenkin muualla maailmassa...

Saas katsoa kumpi palvelu jää käyttöön jos jää vähän ajan päästä. Viaplay tuntuu leffoissa olevan tällä hetkellä parempi vaihtoehto, mutta Netflix vie tv-sarjoissa Viaplaytä 6-0 ainakin omalla mittapuulla. Viaplayn kaikki sarjat taitavat olla Warnerin tai ABC:n "suosikkisarjoja" jotka on Suomessa jo aiemmin näytetty tv:ssä.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
hpguru kirjoitti:
Netflix kuukausi ilmaiseksi nopeimmalle, sain koodin, mutta ei ole käyttöä.

En ole tyytyväinen leffavalikoimaan, itselleni saisi olla enemmän uutta, että viitsisi käyttää.

Kuponki, jonka sain on tämä:

Anna tarjouskoodi 80035552 osoitteessa www.netflix.fi/erikoistarjous 15. tammikuuta 2013 mennessä.

Noita koodeja on varmaan tippunut miljoonasta postiluukusta osoitteettomana jakeluna. Siinähän lukee vielä, että kerro kaverille, että ei kauheata kiirettä tarvitse pitää.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
hpguru kirjoitti:
Netflix kuukausi ilmaiseksi nopeimmalle, sain koodin, mutta ei ole käyttöä.

En ole tyytyväinen leffavalikoimaan, itselleni saisi olla enemmän uutta, että viitsisi käyttää.

Kuponki, jonka sain on tämä:

Anna tarjouskoodi 80035552 osoitteessa www.netflix.fi/erikoistarjous 15. tammikuuta 2013 mennessä.

Ton systeemin "pääsee kiertämään", niin et näkee muutakin kun kotikutosia ohjelmia. Mm. rapakon tuollapuolen on enemmän valintoja leffoihin. Niihin kylläkin saa sitten tekstin englanniksi, ei suomeksi. Ei kuulema ole edes kummonen toimenpide. No itseä ei kiinnosta, mutta jos joku muu haluaa tutkailla. Ei kuulema tarvii olla kummonenkaan "nörtti" 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Joo VPN:llä onnistuu kiertäminen eli IP vaihdetaan ulkomaiseen eli maahan missä Netflixissä on enempi tarjontaa oikean IP:n pysyessä silti esim. Saunalahden liittymänä Saunalahtena.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Nostetaan tämä ylös.

Otin taas palvelun käyttöön PayPalilla ja nyt täytyy sanoa, että vihdoin leffatarjonta kohtaa. Nyt on niitäkin leffoja, joita ei ennen siellä ollut. Esim. Lostin kaikki tuotantokaudet saatu, yksittäisiä leffoja enemmän ja ennen kaikkea enemmän Full HD -sisältöä. Tykästyin palveluun uudelleen ja tilasin Smart TV:n.

Verkkona edelleen Elisan mobiiliverkko (Dual Carrier jopa 21 Mbps) liittymällä, jonka hinta 12,90 euroa ja tällä voi toistaa rajattomasti leffoja Smart-TV:lläni kuukausimaksulla Super HD -laadulla. Televisioni on Full HD- ja 3D-kykeneväinen, mutta 3D-leffoja en ainakaan Netflixistä löytänyt.

Tuo Super HD on pakattua dataa, mutta yllättävän tarkkaa kuitenkin esimerkiski 42-tuumaiselle televisiolleni. Jopa lähietäisyydeltä katsoessa palikoitumista ei huomaa lainkaan ja kuva on veitsenterävää mikä on iso plussa kahdeksan euron suoratoistopalvelulle. Smart TV:ssä on myös isot tekstit joten ne näkee myös ilman silmälaseja.

Palatakseni tuohon Elisan mobiiliverkkoon: Super HD vaatii noin 8 Mbps -yhteyden ja hienosti tuo toimii parhaalla mahdollisella laadulla myös ruuhka-aikaan. Olen todella tyytyväinen Elisan Dual Carrier -verkon suorituskykyyn. Parin tunnin leffa saa tiedonsiirroksi noin 5 gigatavua mikäli käytetään Super HD:tä parhaalla mahdollisella laadulla. Jo kolme paritunista leffaa päivässä ja tiedonsiirtoa on noin 15 gigatavua.

Rajallisia mobiililiittymiä ei siis kannata edes harkita, jos haluaa jotain katsoakin Netflixistä 🙂 Netflixin käyttöönoton myötä tiedonsiirtoni kuukaudessa tulee olemaan noin 500 gigatavua kuukaudessa. Käytän myös aktiivisesti Spotifyä verkon yli eli olen siis striimauksen edelläkävijä. Myös YouTuben Full HD on usein päällä Smart TV:n kautta eli tietoa siirtyy paljon. Lopuksi haluaisin sanoa, että olen sangen tyytyväinen Smart TV -hankintaani.
Käyttäjätaso 5
Koeta nyt päästä edes yhteen Teraan kuukaudessa tuossa tiedonsiirrossa ennekuin seuraavaksi tulet siitä kertomaan, eihän noilla siirtomäärillä kannata edes leveillä.:smileycool:
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kiitos kommentistasi!

Eiköhän tuossa saavuteta sitäkin. Nimittäin löysin Pako-sarjan vasta nyt ja katsoin ensimmäisen jakson ja jäin koukkuun. Huomenna tiedossa ainakin viiden jakson maraton - ainakin - ja eiköhän viikossa tai parissa saa katsottua sen kaikki neljä tuotantokautta. Yksi Pako-jakso näyttäisi vievän Full HD:nä noin 3 GB eli koko sarjan katselu veisi arviolta 240 GB.

Elisan mobiiliverkko on suorituskykyinen, miksi kiinteä olisi parempi? Kyllä Netflixiä moblallakin katsoo!

Muuten, kaikkialle ei edes saa kiinteää yhteyttä ja eikö ole hyvä että kuorma tasaantuu ruuhkattoman mobiiliverkon ja ruuhkattoman kiinteän verkon välillä? Jos kaikki vain käyttäisi kiinteää, niin kyllä pullonkaula tulisi vastaan! Eli ruuhkattomat mastot tehokäyttöön, niin ei Elisa niitä turhaan pystyttele, vaan käyttöä varten 🙂
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Eihän tästä niin kovin kauaa ole, kun edellisen kerran kirjoitit, ettet omista telkkaria etkä aio (koskaan?) hommata. Syystä että sieltä ei ikinä näy mitään katsomisen arvoista. 😉
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Ei näykään, mutat Netflixin takia hankin 😉 Siellä on valinnanvaraa parhaalla Full HD -laadulla ja ilman Blingströmmien typerää saunamainontaa. :)

Olen hyvin tyytyväinen, television antennikaapeli on kyllä liitetty, mutta se ei tarkoita että katson telkkaria itse "tv-kanavilta". Vieraat kun eivät kaikki tajua paremmasta mitään eli heille pitää olla mainoksia ja tylsää kokkiohjelmaa.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Paitsi esimerkiksi Pako-sarjan ensimmäinen kausi esitettiin alkaen vuonna 2006.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Kyllä, silloin en tosin tykännyt seurata sarjoja. Mainokset televisiossa ei ole minun juttu 🙂
Käyttäjätaso 1
Toi on totta mainokset pilaa elokuvat ja sarjat.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +5
Mainoksilla tosin televisiokanavat saa ohjelmansa tilattua katsottavaksi eli niissä on puolensa ja se ehkä plussa, että voi mennä mainoskatkon aikana vaikka vessaan tai jääkaapille, joku ehkä lähtee pikatupakille. Itse haluan katsoa televisiosarjan alusta loppuun ja pitää vasta sitten taukoa.

Huomasinpa muuten, että Netflixiä voi pysäyttää mobiilisovelluksella. Mobiilisovelluksessa voi myös hakea nopeammin haluamaansa leffaa ja pistää se vaikka päälle koskematta television kaukosäätimeen. Myöskin täytyy huomata, että vaikka katsoisin useita sarjoja, se luettelee kaikki parhaillaan seurattavat ja muistaa toki myös sijainnin missä kohtaa mennään. Tämä on Netflixin suurin plussa.

Täytyy myös avautua televisiokanavista vielä sen verran, että ainakin minun Philipsin Full HD -televisiossa televisiokanavien SD on suoraan sanoen kuraa. Nopeatempoisissa toimintaleffoissa tai -sarjoissa pikselöitymistä ei jaksa katsella ja se näkyy jopa kaukaa kuinka huonolaatuista kuvaa televisiokanavista tulee. Se pilaa minusta elokuvanautinnon. Siispä HD:tä pitäisi jo nykyaikana televisiossa lähettää!

Netflixin Full HD on pakattua, mutta silti tarkkaa. Käsittääkseni myös Elisa Viihde -palvelun HD on pakattua? Aito Full HD on moninkertaisesti suurempaa kooltaan ja se olisi hankalaa suoratoistaa ja toisaalta nykylaitteissa ei huomaa käytännössä eroa onko sinulla aito Full HD levyllä vai pakattu Full HD suoratoistona. Minä en ainakaan huomannut suurta eroa eli jopa läheltä katsoessa kuva on veitsenterävää.

Ainoa miinus on se, että jos netti katkeaa hetkellä X, yleensä myös suoratoisto katkeaa vähäksi aikaa. Mutta onneksi netti katkeilee vain havoin.

Osallistu keskusteluun