Kysymys

ohjelmien talletus teeveen ohjelmaoppaasta

  • 26 maaliskuu 2020
  • 2 kommenttia
  • 115 katselukerrat

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki

Olisi korkea aika laitta atuo ohjelmien talletus säätimellä klikkaamalla korjaustelakalle. Nykyinen on rikoslain alainen humpuukivehje. Hampaat irvessä klikkaat ja odottelet jotain tapahtuvaksi. Tapahtuu tai tapahtuu vasta pitkän ajan päästä. Viisas tallettaa tietokoneella. Teeveen kautta ei kannata aikaansa tuhlata.


2 kommenttia

Käyttäjätaso 2

Nyt en kyllä valitettavasti päässyt ihan kärryille tuosta ongelmasta. Onko sinulla siis ongelmia laittaa yksittäinen ohjelma tallennukseen Elisa Viihteen digiboksin guiden kautta? Pystytkö avaamaan tilannetta hiukan tarkemmin?

Tallenteiden asettaminen on tosiaan toteutetavissa myös selaimen tai Elisa Viihteen sovelluksen kautta.

Itse en ole huomannut ainakaan omalla digiboksilla ongelmia tallenteiden asettamisessa. 

Käyttäjätaso 3
Kunniamerkki

Unohtakaa koko juttu. Paras tallettaa tietokoneen kautta. Kun sen guiden kautta koittaa tallettaa kestää usein kauan ennenkuin mitään tapahtuu. Se guide ei meina amyöskään lähteä millään pois. Minulle riitti. En koske siihen pitkällä tikullakaan enää. Joskus toimii joskus ei ja on hidas. Kun unohtuu, että ohjelman voi tallettaa myös sitä katsoessa ja siirtyy guideen niin paukahtaa pitkäksi aikaa guide päälle ja niin jääpi näkemättä joku pätkä. Kiitos vaan. Jatkossa talletan tietokoneella. Se on nopeampaa ja varmempaa.

Osallistu keskusteluun