Kysymys

Ongelma tilausvideoiden porttiohjauksen kanssa Pace, Buffalo G300NH & DD-WRT

  • 5 lokakuu 2011
  • 4 kommenttia
  • 2887 katselukerrat

  • Uusi OmaYhteisön jäsen
  • 8 kommenttia
Moi, en saa otsikon mukaisella kokoonpanolla porttiohjausta toimimaan.

Ohjaus on tehty näin:


Aikoinaan mustan boksin kanssa sain esikatseluvideot toimimaan, mutta koska ei tullut tarvetta vuokrata videoita ei ole tullut kyseistä ominaisuutta käytettyä. Nyt käytössä on Pacen boksi ja Viaplayn myötä tuli käyttöä tilausvideoominaisuuksille. Kuitenkaan enää tällä kokoonpanolla ei videot toimi. Kuvassa näkyvä IP on oikein.

Osaisiko kukaan samanlaisten ongelmien kanssa paininut neuvoa, että missä mahtaisi olla vika?

//JBML

4 kommenttia

Moi, kiitti vastauksesta.

Voisi olla elisalta kohtuullista korjata vaikka ohjeensa (http://www.elisa.fi/asiakaspalvelu/700.3/elisa-viihde/7953/erillisen-adsl-modeemin-tai-reitittimen-kayttaminen/ ' TARGET='_blank) tältä osin. Kuitenkin tilasin palvelun jo Pace-digiboksin aikaan, vaikka toki ensin mustan boksin toimittivatkin. Jos olisin tiennyt, että on voi käyttää kaikkia palveluita omalla reitittimelläni, en tietenkään olisi viihdettä tilannut.

Ilmeisesti helpompaa nyt on kuitenkin elää ilman tilausvideoita, koska tuota elisan modeemia on saa jakokaappiin mahtumaan, eikä toisaalta sen kolme rj-pistoketta tai tekniset ominaisuudetkaan minulle riitä..

Niinpä. Elisalla ei tosiaankaan juuri kiirehditä ohjeiden kanssa  😞.


:peukku alas:


Mutta jos tuossa sinun reitittimessäsi on VLAN-tuki , niin ei ongelmaa. Konffaat vain osan purkin porteista NAT-moodiin ja osan sillaksi. Kytket sitten digiboksin sillattuun porttiin ja kaikki pelaa. Muut laitteet voivat olla NAT:n takana jollet halua sillata kaikkia portteja.


Joo, pitäisi löytyä. Täytyy yrittää etsiä jotkut ohjeet tähän paremmalla ajalla, kiitoksia avusta.  🙂
Käyttäjätaso 2
DD-WRT:llä ei taida VLAN:it edelleenkään toimia tuolla Buffalon reitittimellä. OpenWrt:llä toimii (joka on muutenkin huomattavasti DD-WRT-pasketta parempi).
Käyttäjätaso 3
Laita Pacen paikallinen IP DMZ kohtaan ja varmista QOS on päällä niin pitäisi alkaa toimia. Ei muuta vaihtoehtoa kyseillä firmwarella saada toimimaan.

Osallistu keskusteluun