Kysymys

Ongelmia Elisan kaapeliliittymässä Järvenpäässä

  • 9 maaliskuu 2011
  • 57 kommenttia
  • 5314 katselukerrat


Näytä ensimmäinen kirjoitus

57 kommenttia

Näyttää tosiaan menevän ylitöiksi,kun viimeksi pätkäisi n.18.40. Tällä kertaa sentään telkkarissa säilyi kuva. Ehdin jo viikonloppuna hetken hehkuttaa,ettei ainakaan viikkoon ole ollut linjat poikki. Viimeiset kolmisen kuukautta kun on pätkinyt lähes päivittäin, parhaimmillaan jopa viisi tuntia putkeen linjat mykkinä.
Eihän siinä muuten mitään, mutta kun kerralla pimenee laajakaista, telkkari ja radiokin.Parin vuoden aikana on tallenteitakin kerinnyt tulemaan vajaat tuhat tuntia.Nyt olis aikaa niitäkin katsella jos vaan Elisan päässä vehkeet toimisivat. Tuntuu että Viihdepakettini 39,90+kanavapakettieni 35,02 kuukausihinnoille en saa vastinetta. Kerran sain 50 hyvitystä kun jaksoin roikkua lähes tunnin puhelimessa.
Seuraavaksi voisin ehdottaa,että laittaisivat tallenteeni DVD-levyille ja pistäisivät tulemaan postissa,niin saisin edes jotain vastinetta 74,92 kuukausimaksulleni.
Käyttäjätaso 1
Täällä oltu viimeisen kuukauden ajan täysin käyttökelvoittoman netin varassa. Viimeiset 2 vkoa netti ei ole toiminut juuri ollenkaan. Viime viikonlopun (pe-su) saldo oli ~3h toimivaa nettiä... Kyllä tuntee taas saavansa vastiketta maksamalleen!
Mulla tää jatkuva pätkiminen alkoi joskus elokuun puolella.Tai sitten en vaan aiemmin ollut sitä tiedostanut kun tein pitkiä työpäiviä.Nyt kun taas on aikaa olla pitkin päivää kotona,niin katkokset huomaa tietty paremmin. Onneks on sentään puhelimella saanut hoideltua sähköposinsa.
Käyttäjätaso 1
Jahas, taas on näemmä käyty vikailmoituksia modailemassa...

Se on kumma kun ilmoitettuja kellonaikoja muokataan jälkeenpäin.  >:(

Elisa jatkaa Järvenpäässä Jampan alueen kaapelimodeemipalveluiden uudistustöitä 31.10. klo 9:00-19:30

Elisa lisää edelleen kaapeli-televisioverkon kapasiteettia ja parantaa merkittävästi kaapelimodeemipalvelun laatua Järvenpäässä Jampan alueella. Muutostöitä jatketaan 31.10. klo 9:00-19:30 välisenä aikana, ja työt aiheuttavat hetkellisiä katkoksia alueen kaapelimodeemiyhteyksiin sekä kaapeli-tv- ja radiolähetyksiin. Katkokset koskee myös niitä Elisa Viihde -asiakkaita, joiden palvelu on kaapelimodeemissa.

Katkoksen jälkeen kaapelimodeemi suorittaa taajuushaun. Mikäli modeemin valot eivät syty palamaan normaalisti, modeemi on käynnistettävä uudelleen. Ohjeet löytyvät Elisan tukisivuilta osoitteesta www.elisa.fi/asiakaspalvelu (suora linkki:

Pahoittelemme hetkellistä katkosta palvelussamme.Viimeksi päivitetty 31.10.2011 20:14

http://www.elisa.fi/ir/pressi/index.cfm?t=100&o=5170&did=17568

Lisäksi eilen julkaistu häiriötiedoite (
http://www.elisa.fi/ir/pressi/index.cfm?t=100&o=5170&did=17577) on muokattu koskemaan Jampan sijaan Satukalliota.

Häiriöitä Elisan kaapelimodeemipalveluissa Järvenpäässä Satukallion alueella 1.11.2011 klo 07:50 alkaen

Järvenpäässä Satukallion  alueella on häiriöitä Elisan kaapelimodeemiverkossa 1.11.2011 klo 07:50 alkaen. Häiriö vaikuttaa alueen kaapelimodeemiyhteyksiin.

Viankorjaus käynnissä.

Pahoittelemme asiakkaillemme häiriötilanteesta aiheutuvaa haittaa.

EDIT: boldaukset
Käyttäjätaso 1
Onko tämä nyt sitä oikeaoppista tiedottamista?  Ei luulisi olevan liian vaikeata mainita tiedotteissa mitä milloinkin on muokattu sekä tehdä eri alueen ongelmista omia tiedotteita. 😠 ???

Tähän samaan viestiin voisin jatkaa avautumista hyvistä asiakaspalvelutavoista; onko hyvin toimintatapojen mukaista, että yli kuukausi sitten puhelimessa sovittua yhteydenottoa ei ole Elisan suunnilta kuulunut? Ei edes viestiä, että tutkimme asiaa tms.  >:( 
Koivusaari/Janppa

Netti tehnyt pientä muutaman sekunnin pätkimistä jo useampia päiviä. Varsinkin iltapäivästä. Nyt taas tuntuu vähän paremmin toimivan.
Tosin tv kuva taas kusee. Kaikilla kanavilla enemmän tai vähemmän pätkii kuva/ääni sekä rakeinen osaksi.

Tein netissä häiriöilmoituksen. Saas nähdä montako viikkoa ongelmia korjataan tällä alueella tällä kertaa.

Kesällä kun sain yhteydet niin toimivat lähes täydellisesti. Mitä pitemmälle vuotta menty sitä paskemmin toimineet. Pätkimisiä/katkoja/pitkiä huoltoja jne.
Täällä 04440 (jamppa) on elisa viihde 100 meganen.

antaa speedtestin mukaan 80 - 90 Mb sisää ja ulos 10.

Tänään tosin vähän antaa toista ulos

Osallistu keskusteluun