Onko Tvilo muuttanut ja helpottanut katselua?

  • 20 huhtikuu 2017
  • 2 kommenttia
  • 687 katselukerrat

  • Entinen elisalainen
  • 12 kommenttia
Pari kuukautta sitten aloitimme keskustelun siitä, miten television katselusi on muuttunut ja mitä nykyään käytät.

Nyt kun olemme päässeet Tviloa kokeilemaan jonkin aikaa, halusin palata tähän aiheeseen ja kysyä konkreettisemmin, onko Tvilo jotenkin muuttanut katselutapaasi? Onko se helpottanut sisällön löytämistä ja oletko ehkä alkanut katsoa jotain sellaista, mihin aikaisemmin et olisi törmännyt?

2 kommenttia

Ei ole muuttanut TV:n katselutapaani. Edelleen suoratoistopalvelut (urheilu, sarjat ja leffat) ja iTunesin vuokra/ostoleffat on pääasiassa katsellussa. Yleisesti en vaan ole löytänyt TV-kanavilta juuri lainkaan kiinnostavia ohjelmia ja mainokset vaan ärsyttävät. Toki sieltä joskus jotain tulee mikä kiinnostaa ja niiden katselu on helpottunut, kun on laittanut Tvilossa seurannan päälle ja katson sieltä langattomasti AppleTV:n kautta silloin kun haluan. Langattomuus on se juttu itselläni, joten en jaksa käyttää puhelimessa appejä, jotka eivät tue Airplay'tä.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Ehkä se oleellisin muutos toi mieleen muistot kultaiselta 90-luvulta ja inttiajoilta, kun VHS-tallenteita piti katsoa tuplanopeudella, jotta kaiken ehti viikonloppuvapailla katsella läpi. Eli kun Tvilosta löytyi mahdollisuus säätää toistonopeudeksi 2x ja silti säilyttää äänet mukana, on noita "vähäpätöisempiä" sarjoja tullut vahdattua tuolla tavalla. Vielä kun tuo osaisi palauttaa 2x-toiston sen jälkeen, kun mainokset on pikakelannut yli, niin aivan mainio softa olisi.

Osallistu keskusteluun