Papukaijojen lempikanava

  • 25 tammikuu 2018
  • 5 kommenttia
  • 525 katselukerrat

Käyttäjätaso 4
Hei kaikki perheet ja lapsukaiset. minulla on kaksi papukaijaa ja ne katsovat säännöllisesti kanavaa 566 ja sieltä tykkäävät erikoisesti Dorasta ja Simmer ja Sine. Niissä on värit hyvin kauniita ja se avaa lasten luovuutta ja tunne-elämää kauneudellaan kun lapset katselee. Tämä kuuluu papukaijojeni päiväohjelmaan,ja ne ovat ihastuksissaan aivan.

Olisi mukava tietää katseleeko teidän perheen lapset kanavaa 566 Papukaijani ovat Batty ja Papu ja lähetämme terveisiä kaikille ,sillä Elisa on osa kotia ja elämä on onnellista.

5 kommenttia

Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Mukava kuulla että papukaijoille on löytynyt myös mieluista ohjelmaa Elisa Vihteestä! 🙂 Terveisiä myös Battylle ja Papulle Palstatiimiltä! 😳
Käyttäjätaso 3
No joo, Elisan kotitonttu siellä taas mainostaa omaansa. https://palsta.elisa.fi/members/claccik-133391

Jos on ihan pakko puffata omia tuotteita niin tehkää se ihan rehelliseti eikä jonkun höpöhöpönimimerkin takaa.
Käyttäjätaso 4
Hei. onpa mukavia Elisa palstakavereita. Minua ilahdutti kommenttisi ja tuosta saisi hyvän nimimerkki-idean sinulta :höpöhöpö .

Kanavalta 575 tulee junalla tavarakuljetukset Alaskan maisemissa,ne ovat tosi upeita maisemia ja miesten ratakorjaukset ym on tosi upeaa työtä. Myöskin hupaisaa katsella kun Alaskasta etsivät mitä milloinkin isojalkaa tai karhua. Pontikankeitosta puhumattakaan ja kanava 570 kultakuume. Siinä korostuu se mitä tosi työnteko on. Niin että kyllä Elisan kautta saa paljon mitä ei muuten näkisikään.

siis jokaiselle jotakin. Hyvää viikonvaihdetta sulle,meidän perheeltä ,myös lähettää barrot
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki
Olisi vähän helpompilukuista, jos kirjoittaisit ihan kanavien nimillä.
566 Nick Jr
570 Discovery
575 Animal planet
Itselläni nuo on esim siirretty paikoille 22, 28 ja 29 ja alkuperäiset paikat piilotettu.

Terveisiä barroteille:$
Käyttäjätaso 4
voi että, sinulta tuli hyvä vastaus, ja opetit samalla,en ole hoksannut järjestellä kanavia kuten sinä olet tehnyt. Täytyy heti opetella sekin.

Myöskin aloitin vuokraamon,ja leffan katselun,se oli tosi helppo juttu ja huoleton, Ihmeellistä tämä tekniikka. Katsoin Afrikan kuningatar,se on lempileffoista yks.

Tämä Elisan palsta onkin hyvä juttu,teitä on viisaita siellä ja hoksaatte "opastaa"tumpeloita. Summasunmaarum,kaikkinensa ,tulin onnelliseksi,yhteistyö on voimaa. Kiitän

Osallistu keskusteluun