Pelaaminen ja pingit

  • 26 joulukuu 2016
  • 3 kommenttia
  • 237 katselukerrat

Moi,

Jostain syystä pelipingit ovat keskimäärin korkeat. Tiedän, että ElisaViihteessä on interleaving käytössä, mutta nyt näin 11 vuoden jälkeen innostunut taas pelaamisesta, ja tuo häiritsee.

ElisaViihde on käytössä 4G-yhteydellä, joten tällä hetkellä ADSL-linja on pelkästään pelikäytössä.

Onko mitään mahdollisuuksia saada tuo interleaving pois, vai pitääkö tässä vanhana asiakkaan alkaa harkitsemaan liittymän/operaattorin vaihtoa.

Onko muilla samanlaisia kokemuksia, ja toiveita?

Tämä keskustelu on suljettu, eikä tätä voi kommentoida.

Kokeile löytyisikö samasta aiheesta toinen tai uudempi keskustelu.
Jos keskustelua tai vastausta ei löytynyt, aloita uusi keskustelu.

HAE KESKUSTELUISTA

3 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +4
Itelle tehtiin muutos sillein, että on 19,90€/kk viihde erikseen ja siihen normaali ADSL elisalta. Niissä on eri profiilit joita ei enään voida vaihtaa mutta ero on huomattava.

EnnenJälkeen

Minulla on määräaikainen soppari, joten tuo ei välttämättä mahdollista. Tai siis asiakkaanahan sitä toivoo, että tuollainen muutos voitaisiin tehdä.

Tuo tulisi vaivaamaan melkein kaksi vuotta nykyisellä sopimuksella. Sopimusta tehdessä harkitsin tuota vaihtoehtoa, mutta en tiennyt sen olevan mahdollista. Oletin, että Elisaviihteeseen liittyvät laitteet on "korvamerkitty" tiettyyn liittymään, mutta näin ei ollutkaan

Pelaaminen on vielä kasvava juttu, joten luulisi se olevan mahdollista ottaa huomioon.

Tosiaan ADSL on puhtaasti pelikäytössä, juurikin ruuhkaisuuden takia. Kaikki muu perheen netinkäyttö hoidetaan 4G kautta.

Voiko joku palstatiimiläinen laittaa yksityisviestiä, niin voisi keskustella aiheesta tarkemmin?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Vastailinkin tuonne yksityisviestipuolelle. Tällä hetkellä interleavinga ei vaihdeta Viihde-asiakkaille, jos joku muistaa että näin olisi tehty niin siitä on jo aikaa, linjaus asian suhteen on muuttunut.