Kysymys

pingi nousi.

  • 10 joulukuu 2009
  • 1 kommentti
  • 1539 katselukerrat

Omistin viime viikkoon asti Elisan 24/1 adsl:n ja vaihdoin sen nyt Elisan viihteeseen ja tuloksena oli se, että pingini nousi 9--> 30. Nettisivut aukeavat hieman nihkeämmin, mutta eniten tuo haittaa nettipeleissä.  Onko ongelmaan jotain tapaa korjata? Olen kokeillut vanhaa modeemiani, toista konetta ja pari eri johtoa ja vika ei ole missään niistä.

Elisan tuki ei myöskään auttanut asiassa vaan totesivat mukavasti, että ei voi tehdä asialle mitään...

Muuten palvelu on ihan onnistunut, kai tuon kanssa voi elää, mutta olisihan se kiva tietää miksi pingini nousi vaikka netti pysyi 24/1 ?

1 kommentti


Omistin viime viikkoon asti Elisan 24/1 adsl:n ja vaihdoin sen nyt Elisan viihteeseen ja tuloksena oli se, että pingini nousi 9--> 30. Nettisivut aukeavat hieman nihkeämmin, mutta eniten tuo haittaa nettipeleissä.  Onko ongelmaan jotain tapaa korjata? Olen kokeillut vanhaa modeemiani, toista konetta ja pari eri johtoa ja vika ei ole missään niistä.

Elisan tuki ei myöskään auttanut asiassa vaan totesivat mukavasti, että ei voi tehdä asialle mitään...

Muuten palvelu on ihan onnistunut, kai tuon kanssa voi elää, mutta olisihan se kiva tietää miksi pingini nousi vaikka netti pysyi 24/1 ?Elisa Viihteessä on käytössä eri ADSL-profiili dslamilla, kuin "tavallisessa" 24/1 liittymässä. Olennaisin ero on, että interleaving/virheenkorjaus on päällä. Tämä tuo ping-paketteihin viivettä 10-15ms normaalia enemmän. Asetus on kuitenkin tarpeen, kun halutaan varmistaa, että IPTV-palvelut toimisivat pätkimättä/virheilemättä.

Osallistu keskusteluun