Poista päällekkäiset ei toimi luotettavasti?

  • 24 marraskuu 2018
  • 3 kommenttia
  • 584 katselukerrat

Käyttäjätaso 1
Millä perusteella poista päällekkäiset -toiminto (https://elisaviihde.fi/tallenteet/duplikaatit) etsii päällekkäiset tallenteet? Poistin tällä toiminnolla kaikki sen löytämät tuplatallenteet. Poistamisen jälkeen tallenteisiin jäi edelleen tallenteita, joissa ohjelman nimi ja kuvaus ovat keskenään samoja.

Tämä keskustelu on suljettu, eikä sitä voi kommentoida.

3 kommenttia

Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki
Moikka!

Tuplien poisto-ominaisuus on vielä varsin tuore juttu ja se on vasta äskettäin jalkautettu asiakkaille 🙂 Ollaan alussa vielä ennemmin liian varovaisia kuin uhkarohkeita sen suhteen, joten kaikki tuplat eivät vältämättä poistu. Parempi niin päin kuin että vahingossa poistuisivat kaikki. Homma on vielä koeajossa joten kehitys kehittyy.
Huomasin myös, että kannattaa olla varovainen. Minulta vei tuplan poisto sen ainokaisen jakson, joka tallennettuna oli. Onneksi vei vain roskakoriin.
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Mikäli mitä vain ongelmia tai toki positiivisiakin havaintoja tulee uudesta ominaisuudesta, niin käykää kirjailemassa näistä tänne 🙂 Seurailemme tuota lankaa kootusti toiminnon osalta 🙂 Pistän tämän langan nyt kiinni