Poistuneet tallenteet

  • 30 syyskuu 2018
  • 2 kommenttia
  • 436 katselukerrat

Tässä oli joskus aikaisemmin keskustelua, että Elisa Viihteen tallenteista poistuu tallenteita jotka eivät ole läheskään 2 vuoden vanhoja.

Olen taannoin tallentanut myöhemmin katsottavaksi esim. kahta pitkää sarjaa, mistä nyt huomasin että on poistunut osia, uudemmasta alkaen.

Esim. Sarja "Sydämen kutsumus", mistä 5. kauden yhteensä 12 jaksosta on tallella viimeisin osa 7. eli häipynyt 5 UUSINTA osaa bittiavaruuteen.
Tuossa 7. osassa on tiedot että on tallennettu 30.4.2018 ja katsottavissa 1 v. 7 kk.
Eli sen jälkeiset poistuneet ohjelmat olisivat olleet tietysti katsottavissa suurinpiirtein myös saman verran eli reilut 1,5 vuotta.

Toinen sarja "Kotiin takaisin", sama homma: siitä esitettiin 5 kauden jaksot tammikuussa ja viimeisin niistä 12 jaksosta on tallella osa 5, minkä tallennustiedoissa on tallennuspäivä 11.1.2018, katosttavissa 1 v, 3 kk. eli sen jälkeiset osat niinikään olisivat olleet katsottavissa noin vuoden.
Tästä ensimmäisen kauden jaksoissa on kohta poistuvissa noin kymmenkunta, missä katseluaikaa 18 - 28 päivää.
Mutta ovat näköjään poistuneet kuitenkin uudemmasta päästä.😲

että kiitti vaan taas kauhean paljon.
Näistä kummastakaan sarjoista en ole ollenkaan kerinnyt katsomaan tuota viidettä kautta. ja näin ollen jää näkemättäkin.😡

TArkistin tallennustiedot, niin on edelleenkin samat, eli jatkuva tallennus ja tähdellä suoraan ohjelman nimikkeen perässä. Ja olen tarkastanut ne aikoinani että ovat olleet tallennettuina. eipä ole enää.

Mitä vastaa Elisa tähän ??

2 kommenttia

Vastaan itse ensimäisenä: Onneksi väärä hälytys.
Katsoin ensimmäisen kerran vuosiin näitä tallenteita tietokoneen sovelluksella ja tässä ei näköjään kaikki tallenteet joistakin kansioista näy samalla sivulla.

merkki toisen sivun olemassa olosta näkyy vain yläpalkissa, eikä sitä sivua vieritettäessä jo alas enää huomaa.

Että lepo vaan - toistaiseksi.
En pystynyt tätä aloituskommenttiani poistamaan, joten katsoin tämän lisäviestin tarpeelliseksi.

Tässä olisi kehitysehdotus: voisiko tuon sivumerkinnän saada myös kansion alalaitaan ?? (kuva)
Käyttäjätaso 1
Kiva kuulla, että ongelma ratkesi. 🙂 Sivunvaihto olisi kieltämättä kätevä sekä ylä- että alalaidassa, kiitos palautteesta!

-Hiisku

Osallistu keskusteluun