Vastattu

Ruutu+


Hei, minulla on ruutu+ tunnukset olemassa ja viihteeseen on ilmestynyt myös tuo ruutu sovellus. Sovelluksesta vaan ei löydy mitään tapaa kirjautua tunnuksilla sisälle. Miten siis saan ruutu+ tilauksen Elisa Viihteessä toimimaan?
icon

Vastauksen tähän kysymykseen jakoi kukkatippa 9 huhtikuu 2016, 14:05

Sinulla pitää olla Elisa Viihteeseen tilattu Ruutu+ -kanavapaketti, että sovellus toimii.

Katso alkuperäinen viesti

28 kommenttia

Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
Sinulla pitää olla Elisa Viihteeseen tilattu Ruutu+ -kanavapaketti, että sovellus toimii.
Hei!

Myös minun mielestä on harmi ettei omilla Ruutu+ tunnuksilla voi kirjautua Elisan Ruutu-palveluun, eritysesti kun Ruudulta sai hyvän puolen vuoden tarjouksen. Tuntuu hullunkuriselta maksaa kahteen palveluun samasta asiasta, toimiihan Netflixkin yksillä tunnuksilla.
Moi,

Eipä ole taaskaan paljoa mietitty asiakaskokemusta, kun ei voi sovellukseen kirjautua ennestään olevilla tunniksilla! Kun on ruutu+ tilaus jo enestään niin nyt pitäisi maksaa toiseen kertaan, että voisi katsoa viihteen kautta. Todella typerää!
Täysin käsittämätön kuvio, ruutu + tunnukset käytännössä kaikkiin muihin aparaatteihin, mutta televisiosta elisa viihteen kautta ei voi katsoa. Todellakin pitäisi maksaa samasta palvelusta sekä Sanomille että Elisalle! Katsokaa hei viesti liityen Netflixiin, se kyllä näkyy. Odotettu uudistus ja täysin pannukakku. Tämä on todellakin asiakkaiden aliarvioimista. Täytyypä tutustua DNA TV kuvioon, onko siellä ymmärretty että asiakkaat ei ole höynäytettävissä!
Käyttäjätaso 7
Kunniamerkki +3
Ei tietenkään kukaan tarkoita, että pitäisi maksaa tuplia? 🙂

Kun Ruudun tilaa Elisan kautta niin mukana tulee tunnukset myös nettiin sinne Ruutu+ sivuille. Näin ollen Elisan kautta tilatessa voi hyödyntää Elisa Viihdettä katseluun, sekä käyttää Ruutua netissä/sovelluksilla (jos sellainen on, en itse ole Ruutu-asiakas 🙂? )
Ruudulta suoraa tilatessasi saat siis käyttää sitä netissä. Elisalta tilatessasi siis netistä, sekä Elisa Viihteessä.

Netflix on tässä hieman huono vertauskuva, sillä kukaan muu ei peri Netflixin kuukausimaksua kun Netflix itse. Elisa Viihde tarjoaa siihen vain alustan. Ruutu+ on puolestaan saatavilla useilta eri palveluntarjoajilta.
Joka tapauksessa näyttää siltä että peritte 5 €/kk televisiovastaanotosta, Sanomilta tilattaessa hinta on kyseisen summan pienempi. Toisaalta oma tilanne sellainen että Nelonen Median kautta määräaikainen tilaus ja kyllä vain tilanne on se että jos haluan katsoa uudistetun Elisa Viihteen kautta niin muuta vaihtoehtoa ei ole kuin ostaa sama palvelu myös Teitä. Jatketaan samaan malliin, eli piuhalla vaan telkkariin, niin ei maksa mitään ylimääräistä. Harmi kun suomessa on niin levällään tarjoajat ja paketit on toista siellä ja toista täällä. Käytännössä vähän kaikki on häviäjiä. Kiitos tarkennuksesta Elisa Viihteen osalta.
Minulle tuli juuri Elisa Viihde-paketti ja olin myös todella pettynyt kun huomasin, ettei olemassa olevia ruutu+tunnuksia voi hyödyntää Elisa Viihteessä. Minulla on vielä määräaikaista tilausta jäljellä Ruutu+palvelun kanssa, joten joutuisin todellakin maksamaan kahteen kertaan palvelusta mikäli Elisa Viihteen kautta haluaisin myös Ruutua katsella. Tähän olisi varmaankin hyvä keksiä jokin ratkaisu. Lisäksi maksan Ruutu+palvelusta tällä hetkellä 14,95e/kk, joten tuntuu todella kovalta tuo Elisan hinnoittelu tähän pakettiin.
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +3
@Ari82 Emme voi vaikuttaa määräaikaiseen Ruutu+ sopimukseesi, sillä et ole tilannut sitä Elisan kautta.
No ette tietenkään voi vaikuttaa määräaikaiseen sopimukseeni, eikä se todellakaan ollut toiveeni 😃 Mutta siihen voisitte vaikuttaa, että palvelua voisi käyttää myös jo voimassa olevilla ruutu+tunnuksilla. Ja tietty pakettienne hinnoitteluun voinette vaikuttaa 🙂
Tätä en kyllä yhtään ymmärrä, että minkä takia ei voi antaa mahdollisuutta kirjautua omilla tunnuksilla ruutu palveluun vaan pitää käyttää elisalta hankittuja tunnuksia että pääsee käyttämään ruutu+ palvelua?
Pystyyhän siihen palveluun kirjautumaan esim smart tv:stä, chromecastista yms eikä ne pyydä mitään erikoismaksua siitä että voi kirjautua sitä kautta.
Kysymys on pelkästään Elisa Viihteen osalta rahastuksesta. Kannattaisi lisätä kirjautumismahdollisuus kyseiseen sovellukseen olemassa olevilla tunnuksilla. Itse ainakin levitän tätä negatiivista mainosta kaikille tutuilleni, koska onhan ihan älytöntä että joudun käyttämään tabletin pientä ruutua, kun haluan katsoa jääkiekkoa ruudusta, kun perheen muut jäsenet katsoo telkkaria ja itse voisin katsoa viihteestä takkahuoneen 2. telkkarista.
4 kuukautta myöhemmin eikä hommaan ole vieläkään tullut parannusta, päin vastoin, Ruutu+:n kautta 3kk jäsenyys 4,95€/kk ja Elisa Viihteen kautta sama palvelu 9,95€/kk. Elisa Viihde on muutenkin rasittavan raskas käyttöliittymä, jota ensin tyrkytettiin minulle Saunalahden puhelinliittymän omistajana monta vuotta (käytännössä muutaman kuukauden välein soitti Elisan myyjä, joka kysyi, haluanko NYT Elisa Viihteen, ja sanoin joka kerta, että en VIELÄKÄÄN halua koska en katsele TV:tä kuin kerran vuodessa, ei ole aikaa eikä intoa), kunnes lopulta taivuin ja otin vastaan kyseisen määräaikaisen paketin. Nyt maksan melkein 100€ kuussa tästä "ilosta", jota en edelleenkään ehdi vuorotöiden ja harrastuksien takia käyttää. Tyhmästä päästä kärsii koko kukkaro, mitäs taivuin. Masterchef Australiaa olisi kyllä pirun kiva katsella Ruutu+:sta kaverin kanssa maratoonina tosta 37 tuuman tv:stä, jossa tuo kirottu Elisa Viihde -pömpeli istuu syömässä rahojani... MUTTA EIHÄN SE KÄY, että jo voimassaolevilla tunnuksilla katsoisi eri palveluntarjoajan kautta samaa ohjelmaa, koska palveluntarjoajalta menee NEKIN 4 euroa kuussa sivu suun, jos en osta tätä heidän kauttaan.

Pitäkää ihan oikeesti tunkkinne.
(Asiakaspalvelijat: ei mitään henkilökohtaista, duunia tekin teette, ettekä yksin tälle mitään voi. Olen vain tyytymätön firmanne kokoamaan sääntöviidakkoon ja palveluun, ja tuuletan sitä täällä niin, että ehkä joku toinen asiakas varoo astumasta samaan ansaan. Tsemppiä teille palautetulvan vastaanottoon. Teillä on kova työ.)
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
Ruutu kirjasto boxilla, Liiga...Ja pelien selaus pitää aloittaa vuoden 2015 peleistä? Saisiko uusimmat liigapelit etummaisiksi, ettei tarvisi vieritellä kolmea varttia.
VilkkuvaMajakka kirjoitti:

Ruutu kirjasto boxilla, Liiga...Ja pelien selaus pitää aloittaa vuoden 2015 peleistä? Saisiko uusimmat liigapelit etummaisiksi, ettei tarvisi vieritellä kolmea varttia.itselläni kun menee ohjelmakirjaston liiga osioon, boksi menee reboot tilaan joka kerta.

viimeksi lisättyjen kautta toimii kyllä jälkilähetykset?
Käyttäjätaso 6
Kunniamerkki +1
jonesi75 kirjoitti:

VilkkuvaMajakka kirjoitti:

Ruutu kirjasto boxilla, Liiga...Ja pelien selaus pitää aloittaa vuoden 2015 peleistä? Saisiko uusimmat liigapelit etummaisiksi, ettei tarvisi vieritellä kolmea varttia.itselläni kun menee ohjelmakirjaston liiga osioon, boksi menee reboot tilaan joka kerta.

viimeksi lisättyjen kautta toimii kyllä jälkilähetykset?


Viimeksi lisätyistä löytyy toki, mutta jos muutaman päivän jälkeen aloitat selaamisen niin aikaa vie. Ilmoitin tuon liigavalikon järjestys ongelman eilen Elisalle. Eiköhän ne ne pelit saada tyyliin joka kaudelle oma valikko.
Onko tosiaan niin ettei "ulkopuolisilta" hankittuja tunnuksia (cmore, Ruutu) saa viihteeseen??

Myyjä olisi voinut tämän kertoa kun kerroin että tunnukset molempiin on!

menee samantien postiin rojunne, en maksa tuplana
Olen samaa mieltä edellisen kommentoijan kanssa, että on aivan älytöntä, että Elisa Viihteen kautta ei voi katsella jo kertaalleen tilattua palvelua. Todella surkeaa asiakaspalvelua.
ei jumankauta, eilen tilasin ruudun+liigan ruudun sivuilta ja tänään jouduin etsimään miksi muka pitää tilata elisan kautta kyseinen palvelu. eikai tämä voi olla totta että tämmöstä rajoitusta vielä harrastetaan.
pitikö se nyt sitten alkaa vaihtamaan soneran tai dna palveluun kun tämmöstä tämä elisan homma. otetaanpa selvää näkyykö nuossa muissa.
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Valitettavasti sopimusteknisistä syistä ja teknisistä ratkaisuista johtuen kanavapaketteja, jotka on tilattu toista kautta, ei voi Viihteen kautta katsella. Palautetta asiasta on eteenpäin välitetty. 🙂
Tämä oli kyllä yllätys. Elisan pisteeltä Lempäälän idea parkista otin viihteen. Myyjä sanoi, että ei muuta kun Ruutu+ tunnuksilla sisään ja kaikki toimii. Eipä löytynyt paikkaa mihin tunnuksia syöttää. Noi pitäisi kyllä aina nauhottaa, miten myyjät johtaa harhaan. Tai oppia, että aina kustaan silmään.
Kyllä on niin surkeaa palvelua elisaviihteeltä etten olemassaolevilla ruutu ja cmore tunnuksilla pääse kirjautumaan elisaviihteen sovelluksiin. Turha selittää sopimusteknisistä syistä, asia on kiinni vain tahdostanne... mua suoraan sanoen ottaa asia päähän niin paljon, että pistän koko paskan vaihtoon...
Käyttäjätaso 1
Watajoke kirjoitti:

Kyllä on niin surkeaa palvelua elisaviihteeltä etten olemassaolevilla ruutu ja cmore tunnuksilla pääse kirjautumaan elisaviihteen sovelluksiin. Turha selittää sopimusteknisistä syistä, asia on kiinni vain tahdostanne... mua suoraan sanoen ottaa asia päähän niin paljon, että pistän koko paskan vaihtoon...Niin on se kumma kun ei Elisa Viihteen sovelluksiin pääse ei Elisalta tilatuilla tunnareilla.. Jos älytöllö niin ainakin Sampalle saa suoraan appin ja ei tarvitse edes digiboksia käynnistää 🙂
Totta, näin olohuoneessa Samsungin kanssa tehdäänkin. Makkarissa kuitenkin vanhempi tv elisaviihteen kanssa. Cmore tai ruutu olisi sinne kiva lisä ja yksi syy pitää siellä elisaviihde, mutta ei välttämättömyys kun olkkarin appit toimii hyvin.
Pystynkl reklamoinaan tätä jukkapalmumaista palveluanne koska minua peikonlehdetettiin linssiin eikä ilmotettu ostaessa että ruutu pitää ostaa kahteeb kertaan koska olette niin onnettomia? Kysyin suoraan että voiko kattoa pelejä tunnuksilla ni ettekö te apinat osaa neuvoa myyntiedustajianne vähän jotta mainitsisi asiasta. Amatöörit!

Edit // Siistitty kirosanat
Käyttäjätaso 5
Kunniamerkki +2
Moro Samppa91 ja tervetuloa Palstalle! Ymmärrän harmistuksen, mutta pidetään kielenkäyttö ja käytös asiallisena Palstalla 🙂

Pahoittelut jos myyjällä on tullut virhe tuossa Ruutu+ tunnusten osalta 😞 Elisa Viihteen kautta voi käyttää Ruutu+ palvelua mikäli tämän tilaa meidän kauttamme, tällöin saa myös nuo Ruutu+ sivustolle toimivat tunnukset käyttöön. Jo valmiiksi olemassaolevia tunnuksia ei Viihteessä pysty käyttämään, eli jos sinulla on entuudestaan tuo tilattuna, tulee se tilaus perua jotta tuon saa halutessaan otettua samalle käyttäjätilille meidän kautta tilattuna. Mikäli haluat katsoa tuota tunnusasiaa kuntoon tarkemmin, voit joko olla asiakaspalveluun yhteydessä tai sitten jos tunnusselvittelyllä ei niin kiire ole niin voit laittaa meille myös yksäriä niin katsotaan asia kuntoon 🙂

Osallistu keskusteluun